Ekimde Belgesel Festivali
Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu (TDGF) tarafından düzenlenen Türk Dünyası 4'üncü Belgesel Film Festivali İstanbul'da düzenlenecek
ABONE OLTürk Dünyası Gazeteciler Federasyonu (TDGF) tarafından düzenlenen Türk Dünyası 4'üncü Belgesel Film Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. 3 - 5 Ekim arasında İstanbul'da düzenlenecek gala ve ödül törenleri TRT'nin ev sahipliğinde Ortaköy Tepebaşı Stüdyoları'nda yapılacak ve TRT AVAZ tarafından canlı yayınlanacak.
Türk dünyası 4'üncü Belgesel Film Festivali, İstanbul'da 3 Ekim'de 'Türk Sinemasında 105'inci Yıl Film Afişleri' sergisinin açılışı ile başlayacak. Festivale Türkiye, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan ve Makedonya başta olmak üzere özerk Türk Cumhuriyetleri Tataristan, Çuvaşistan, Başkurdistan, Tuva, Gagavuzya, Dağıstan ile akraba toplulukları katılıyor.