Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Hurok Marble 150 çalışanını tatile gönderiyor - İş-Yaşam Haberleri

        1981 yılından bu yana Kütahya’daki fabrikasında ürettiği mermerlerin yüzde 95’ini başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere 43 ülkeye ihraç eden Hurok Marble, 2016 yılı itibariyle iç piyasaya da ağırlık verme kararı aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde doğal taş sektöründe liderliği İtalya’nın elinden alan Hurok Marble, Miami’de bulunan showroom aracılığı ile Vanilla Ice gibi pek çok popüler isimlerin evlerini de Türk mermeriyle tanıştırıyor.

        Mekân tasarımlarında kullanılan mermerde kaliteden ödün vermeyen Hürok Marble, sektörde 35 yılı geride bırakırken Kütahya fabrikasında çalışan 150 çalışanını 27 Şubat’ta Antalya’ya tatile götürüyor.

        35 yıllık geçmişin arkasında uzun yıllardır birlikte yol arkadaşlığı yaptığı çalışanlarının olduğunu söyleyen Hurok Marble Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Olçar: “35 yılımızı kutlamak için pek çok şey yapabilirdik. Fakat biz çalışanlarımızla kutlamak istedik. Çünkü bu başarının gizli kahramanları onlar. Onlar olmasaydı biz onca yılı lider olarak geçiremezdik” dedi.

        “Bu ülke ve dünya ekonomik olarak çok kriz atlattı. Biz bu krizlerden çalışanlarımızla hasar almadan geçtik” diyen Olçar bu tatilde çalışanlarının yanında olacağını söyleyerek, “Hep birlikte bir aile olarak dört gün boyunca dinleneceğiz, eğleneceğiz ve önümüzdeki projeler için motive olacağız” dedi. Bu dört günde çalışanlarını pek çok sürprizlerin de beklediğini ifade eden Olçar, eğer bir müessese hedeflerine ulaşmak istiyorsa çalışanlarını mutlu etmesi ve aidiyet duygularını geliştirmesi gerektiğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ