Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam OtelineÖde.net yeni bir acente kavramı getiriyor - İş-Yaşam Haberleri

        Apis Global'in yeni markası olan OtelineÖde.net, kullanıcıyı dünya genelinde 300.000 den fazla otele rezervasyon yapabilmek için buluşturuyor. Otel rezervasyonun yanı sıra tüm uluslararası havayolu firmalarının uçak biletleri ve tüm havaalanlarından transfer ve araç kiralama gibi hizmetlerin de çevrimiçi olarak satın alınabildiği bir platform da olan OtelineÖde.net, kullanıcısına indirimler ve özel seçenekler de sunabiliyor.

        OtelineÖde.net hakkında birçok avantaj sıralayan CEO Serhat Alev, "Kendilerini platforma dâhil eden oteller, son kullanıcı ile buluşup alışılmış ödeme yöntemlerinin dışında alternatif çözümler ile rezervasyonların ödemesini direkt olarak otele veya ilgili kanallara yapmasını sağlıyoruz. Son kullanıcının rezervasyon anında %15’lik kısmını ödeyerek, erken rezervasyon ve diğer fırsatlardan yararlanabilecek, kalan kısmını otele girişte ödeyebilecek. Ayrıca son kullanıcının otel giriş tarihine kadar düşen fiyatlardan yararlanarak girişte düşen fiyat üzerinden ödeme yapabilecek." dedi.

        Alev, "OtelineÖde.net ile operatör acente kavramı kalkıyor. Bu sistem birebir müşteriye yöneliyor. Oteller artık tek bir tur operatörüne bağlı kalmayıp, OtelineÖde.net ile tüm çevrimiçi rezervasyon sistemlerine fiyatlarını gönderebiliyor ve buradan gelen rezervasyonları kontrol edebiliyor. Böyle bir sistemi direkt otelcilere ulaşıp sistemlere dâhil ederek kontrolünü yapan ve otelleri anlık satış getirebilecek kanallara yönlendiren yok. Her gün 30-40 arasında otel OtelineÖde.net'e dahil oluyor. OtelineÖde.net tamamen son kullanıcı ve otellerin kârınadır" açıklamalarında bulundu.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ