Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Mudo'dan 'kırmızı giy' kampanyasına destek - Makro Ekonomi Haberleri

        Mudo, Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) tarafından yürütülen ‘Kalbini Sev Kırmızı Giy’ kampanyasına destek vermek amacıyla, koleksiyonlarındaki kırmızı ürünleri özel reyonlarda toplayarak, müşterilerini kalp sağlığı konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediğini bildirdi.

        Mudo Mağazacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yalçuva, Mudo olarak birçok sosyal sorumluluk projesini desteklediklerini söyledi. Türk Kardiyoloji Derneği ve Becel’in birlikte yürüttüğü kampanyanın önemli bir bilinçlendirme çalışması olduğuna inandıklarını kaydeden Yalçuva, “Mudo mağazalarında ‘Kalbini Sev Kırmızı Giy’ projesi için hazırlanan özel reyonlarla bilinçli ve duyarlı Mudo müşterisinin dikkatini kalp sağlığına çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

        Kampanyaya Becel markasıyla destek olan Unilever Pazarlama Direktörü Özgür Kölükfakı ise, kısa sürede etkili bir bilinçlendirme kampanyası başlattıklarını ve hedeflerinin daha fazla kişiye ulaşmak olduğunu ifade etti. Mudo’nun kampanyaya, İstinye Park Mudo City mağazasında hazırladığı kırmızılı tasarımlarıyla destek olduğu için büyük mutluluk duyduklarını belirten Kölükfakı, kalp sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmek için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ