Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Bang and Olufsen'in yeni sanat eseri - Makro Ekonomi Haberleri

        Duvar kağıdınıza hayat katma fikriyle tasarlanan Bang & Olufsen’in yeni LED TV’si BeoVision 10, özellikle duvara yerleştirme için geliştirilmiş klasik Bang & Olufsen kimliğine sahip ince, tamamen entegre bir televizyon. Yüksek kaliteli görüntünün yanı sıra, bu ince teknoloji harikası, etkileyici bir ses performansı da sunuyor. BeoVision 10’da ekranın altına yerleştirilmiş ve kumaş bir kaplamayla kaplanmış entegre bir stereo hoparlör bulunuyor. Entegre surround sound ve DVB-HD modülü, elektronik perdeler ve surround sound düzeni için beş adede kadar fazladan hoparlör eklemenize olanak tanıyan geniş bir bağlantı paneli sunuyor.

        BeoVision 10, duvardan 45 derecelik bir açıya kadar elle çekerek size geniş izleme rahatlığı sağlamak üzere soldan ya da sağdan gizli bir menteşeyle asılıyor.

        Ürün Müdürü Heidi Hausted Fredberg “BeoVision 10, Bang & Olufsen’in duvara monte edilmek üzere tasarlanan bir düz ekran konsept çözümüdür. Her bir ayrıntısıyla tasarım duvara yerleştirme için optimize edildi. Aynı zamanda bunun gibi son derece düz bir televizyon söz konusu olduğundan üstün bir ses performansı sağlamak da bizim için çok önemliydi” sözleriyle yeni televizyonlarını tanıtıyor.

        LED bazlı LCD teknolojisi sayesinde ince tasarım

        Bütün televizyon çözümü, gelişmiş bir yansıma önleyici kaplamaya sahip şık bir ön camla kaplı ve hem önden hem arkadan parlak bir alüminyum çerçeveyle çevreli. Tasarımcı, ekranda maksimum yüzeyi elde etmek için yüzey işlemesi ve açılarla oynayarak iki alüminyum profilin açılı olmasını, toplam cam kaplı televizyon yüzeyinin minimum kısmını kaplamasını amaçlamış. Böylece televizyon kapatıldığında tek parça büyük siyah cam ortaya çıkıyor.

        Duvarın rengini yansıtan ve duvarın neredeyse bir parçası izlenimi veren kavisli arka profil ince görünümü daha da geliştiriyor. Televizyonun daha ince görünmesini sağlamak için çerçeve ön ve arka parça olarak ikiye ayrılmış. Bunun sonucunda, televizyona bir açıyla bakarken arka çerçeve neredeyse görünmüyor.

        Akıılıca tasarlanmışakustik çözümler

        BeoVision 10 düz ekran bir televizyon olsa da, düz sesin çok ötesini sunuyor. Merkez baslı dahice bir aktif çift yönlü stereo hoparlör sistemine sahip. Bas sistemi portlu iken, tiz ve orta frekans kapalı bir kabinde çalışıyor.

        Hoparlör için tercih ettiğiniz renk

        Siyah cam yüzeyin görünümü, hoparlörlerin dikdörtgen ön kumaş kaplamasıyla bölünüyor. Görsel olarak cam yüzeyin üstünde asılı kalması için kaplama camla çevrelenmiş. Kaplama siyah, beyaz, gümüş, koyu gri, mavi ve turuncu renklerde sunuluyor. Ön kısım sadece mıknatısla sabitlenmiş olduğundan, istediğinizde rengi son derece kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.

        Selin Kunt

        skunt@haberturk.com

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ