Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Mitsubishi Eclipse Cross SUV büyük beğeni topluyor - Otomobil Haberleri

        Mitsubishi Eclipse Cross SUV, bir benzin, bir dizel üniteyi ilk etapta sunulacak. Benzinli cephesindeki 1.5 litrelik üniteyi 120 hp güç ve 200 Nm tork üreten bir vaziyette tasarlayan Mitsubishi bu üniteyi CVT otomatik şanzıman ile sunacak.

        Manuel olarak da kullanılabilecek olan CVT şanzıman manuel konumda 8 kademeli, otomatik konumda istenilen güce göre kademeli olacak. Kontrollü bir çekiş kontrol sistemine sahip olacak olan benzinli ünite 4 tekerleklerinden de yola gücünü aktaracak.

        Henüz detayları açıklanmayan Mitsubishi'nin yeni suv modeli Eclipse Cross önümüzdeki hafta başlayacak olan Cenevre Otomobil Fuarında tanıtılacak.

        Görsel olarak Outlander Sport'u andıran Mitsubishi Eclipse Cross SUV, ilk detaylarıyla tartışma konusu olmayı başardı. 4,405 milimetre uzunluğa, 1,805 milimetre genişliğe ve 1,685 milimetre yüksekliğe sahip olan Mitsubishi Eclipse Cross SUV, Eclipse Cross’un ASX’ten; 110 milimetre daha uzun, 35 milimetre daha geniş ve 60 milimetre daha yüksek. Aracın 2,670 milimetrelik aks mesafesiyse ASX ile aynı.

        LED gündüz farları ön taraftan Eclipse Cross’un oldukça dikkat çekici kılarken, arka spoyler’ı boydan boya saran stop lamba tasarımı Honda’nın bir dönem Civic hatchback için kullandığı tasarımla benzerlik gösteriyor.

        Sesli komut algılayabilen multimedya sistemine sahip olan modelde Android Auto, Apple CarPlay ve Google Maps desteği bulunuyor. Ayrıca; dokunmatik kontrol sağlayan bir de touchpad bölümüne de yer veriliyor. Mitsubishi Eclipse Cross SUV satış fiyatları da merakla bekleniyor.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ