Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Sony akıllı telefon ve tabletlerde kullanmak üzere kendi işlemcisini üretecek - Teknoloji Haberleri

        Sony, akıllı telefon piyasasından çekileceği iddialarını net bir şekilde yalanladıktan sonra Tayland'da yeni bir akıllı telefon fabrikası kuracağını duyurmuştu. Bu haberlerden sonra ortaya çıkan yeni bir iddia ise, eğer gerçekleşirse, Sony'nin piyasadaki yerini daha da sağlamlaştıracak, hatta Sony'nin elini çok daha fazla güçlendirebilecek nitelikte.

        Apple başta olmak üzere, Samsung, Huawei gibi dev akıllı telefon üreticileri piyasaya sürdükleri cihazlarda kendi yonga setlerini kullanıyor. Bu listeye 2016'da Sony de dahil olabilir.

        Gelen bilgilerin doğru olması halinde 2016 yılında piyasaya sürülecek olan Sony cihazlarda bu yonga setinin kullanılma ihtimali çok kuvvetli. Bu bilgiler Sony tarafından henüz resmi kanallardan doğrulanmadı ancak kullanıcılara herhangi bir akıllı cihaz sunmaktan çok, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda cihazlarını tasarlayan Sony bu hamleyle başarısını bir adım daha ileriye taşıyabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ