Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 ÖSYM EKPSS tercih sonuç sorgulama ekranı

        EKPSS tercihleri 5-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. 2022 EKPSS tercih sonuçları için geri sayım başladı. Adayların gözü 2022 EKPSS tercih sonuçları için ÖSYM'ye çevrildi. 2022 EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? 2022 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM EKPSS tercih sonuçları sorgulama ekranı

        EKPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

        EKPSS tercih sonuç tarihi hakkında ÖSYM'den bir açıklama henüz gelmedi. Geçen yıl EKPSS tercihleri 19 Ocak'ta sona ermiş sonuçlar ise 26 Ocak'ta erişime açılmıştı. Bu tarihler baz alındığında bu yıl sonuçların 20 Ocak'ta duyurulması bekleniyordu fakat tercih sonuçları açıklanmadı. Gözler ÖSYM tarafından yapılacak açıklamalarda. Açıklama yapıldığında haberimiz güncellenecek.

        REKLAM

        EKPSS NEDİR?

        EKPSS, engelli bireylerin eğitim durumlarına göre farklı düzeylerde yapılan ve alınan sonuçlar neticesinde devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmasını mümkün kılan merkezi sınav sistemidir.

        2022 EKPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI

        EKPSS sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Sonuçlara ÖSYM sonuç internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile erişebilecek.

        2022 ÖSYM EKPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ