Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Gökdere köyünde şiddetli yağışlar sonucu sel meydana geldi. Selde heyelan nedeniyle açılan alternatif yol sular altında kaldı.
Palu ilçesine bağlı Gökdere köyünde şiddetli yağışlar sonucu sel meydana geldi. Selde, 14 Şubat'taki heyelanda Gökdere Havzası ile ilçenin bağlantısını sağlayan yolun Sivrikaya mezrası mevkii ulaşıma kapanınca dere yatağı içerisinden geçirilen geçici yol da kullanılamaz hale geldi. İlçe Özel İdare ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürerken, sel anı cep telefonu ile görüntülendi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.