Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Karakoçan, Beşiktaş altyapısında yetişen ve son olarak Bağlar Belediyespor’da oynayan Serhat Tarhan’ı renklerine bağladı.

        TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Karakoçan FK, kadrosuna takviyeler yapmayı sürdürüyor. Mavibeyazlı ekip bu kapsamda son olarak Bölgesel Amatör Lig ekibi Bağlar Belediyespor’da forma giyen forvet oyuncusu Serhat Tarhan’la anlaştı.Transfere ilişkin kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz son olarak, Beşiktaş altyapısında yetişen, geçtiğimiz sezon Bağlar belediyespor'da forma giyen 22 yaşındaki kanat forvet oyuncusu Serhat Tarhan ile sözleşme imzalamıştır. Serhat Tarhan' a hoşgeldin diyor, MaviBeyaz formamız altında başarı dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler