Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Elisabeth Mas Vall'dan Tuba Ünsal hamlesi - Magazin haberleri
        1

        İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına taraflar Elisabeth Mas Vall ile Tuba Ünsal, katılmadı.

        Müştekinin şikayetinden vazgeçtiği, sanık Ünsal'ın da bu durumu kabul ettiğine dair mahkemeye dilekçe sunduğu belirtildi.

        2

        DAVA DÜŞTÜ

        Duruşma savcısı da davanın düşürülmesini talep etti. Mahkeme de Elisabeth Mas Vall'ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

        3

        OLAYIN GEÇMİŞİ

        Müşteki Elisabeth Mas Vall, eski eşi Caner Karaloğlu'nun kendisini Tuba Ünsal ile aldattığını iddia etmişti.

        Müşteki, bir süre önce restoranda Tuba Ünsal ve eski eşi ile karşılaştıktan sonra ikilinin kendisini darbettiğini öne sürmüştü.

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Ünsal'ın "Yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapsi isteniyordu.

        Öte yandan daha önce mahkeme duruşmaya katılmayan Tuba Ünsal hakkında zorla getirme kararı çıkarmıştı.

        4

        "TUBA ÜNSAL SAÇLARIMA YAPIŞTI"

        Elisabeth Mas Vall, avukat Zeynep Hatemi aracılığıyla Caner Karaloğlu ve Tuğba Ünsal hakkında savcılığa şikayette bulunduktan sonra İstanbul Aile Mahkemesi'ne Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı verilmesi için başvurmuştu.

        Dilekçede Bebek'te bulunan iki ünlü mekanda Caner Karaloğlu ve Tuba Ünsal tarafından ayrı ayrı darp edildiği iddiası şöyle anlatılmıştı:

        Elisabeth Mas Vall, birkaç arkadaşı ile yemek yemek için gittiği restoranda boşanmakta olduğu eşi Caner Karaloğlu ile karşılaşarak, selam verdi. Caner Karaloğlu'nun yanında oturan oyuncu Tuba Ünsal, bir anda Elisabeth Mas Vall'ın saçlarına yapıştı. Tuba Ünsal'ın elinden saçlarını zor kurtaran Elisabeth Mas Vall, arkadaşları ile restorandan ayrıldı.

        Arkadaşlarının yalnız bırakmadığı Elisabeth Mas Vall, Bebek'te bulunan ünlü gece kulübüne gitti. Kısa bir süre sonra, eşi Caner Karaloğlu gece kulübüne gelerek, Elisabeth Mas Vall'ın omuzuna vurdu ve hakaret etmeye başladı. Caner Karaloğlu'nun 'Sen kimsin, benim sevgilime nasıl selam verirsin? Bir daha sevgilime selam verme' dediğini ileri süren Elisabeth Mas Vall, sonra da yüzüne tokat attığını, tartakladığını iddia etti. İstinye Devlet Hastanesi'ne giden Elisabeth Mas Vall, iki kişi tarafından darbedildiğine dair rapor aldı.

        5

        "ELİMDE GÖRÜNTÜLER VAR"

        Tuba Ünsal, çıkan haberlerin ardından yaşanılan olaylar hakkında şu açıklamaları yapmıştı:

        * Birincisi benim için çok enteresan bir süreç oldu bu. 20 sene boyunca hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Çamur at, izi kalsın olayı. Aslında tam olarak kadın şiddeti budur.

        * Böyle bir şey olmadı. Hayatımda hiçbir zaman şiddetin içerisinde taraf olarak bulunmadım. Ben şiddete uğradım. Bir mekanda arkamdan boynumdan sarılarak, İngilizce bana hakaret etti. Kendimi korumaya aldım, 'Ne oluyoruz?' dedim.

        * Hayatta her şeyini kaybeden bir anneden bahsediyoruz. Anlamaya, empati kurmaya çalışıyorum. Mahkemede en son pedagog raporu çıktı ve çocuğun annesinde kalmaması, babasına verilmesine karar verildi.

        * Bu olay, pedagog raporundan sonra oldu. Yaralı bir anne var ortada. 2 yaşında çocuğunu kaybeden, her şeyini kaybetmek üzere olan...

        * Önce o benim boynuma sarıldı. Elimde görüntüler var. Açıklamalara mantığınız el veriyor mu? Bir kulüpte darbediliyor, ardından başka bir kulübe gidiyor. Ben kaç tane boşanma yaşadım, hiç basına yansıyan bir olayım olmadı.

        6

        "BEN YUVA YIKMADIM"

        * Hayatımda her zaman kadın şiddetinin karşısında durdum. Böyle bir uzaklaştırma kararı yok. Böyle bir rapor yok. Darp raporu alan kadın, ertesi gün evinde bikinili dans ederken video mu koyar?

        * Olay gecesi Tarabya'da bir mekanda karşılaştık. Ben girdiğim zaman görmedim. Girdikten on dakika sonra arkamdan boğazıma birisi sarıldı ve İngilizce hakaret etmeye başladı. Tam olarak ne söylediğini de zaten anlamadım.

        * Ben arkama döndüm, onun Elisabeth olduğunu anladım ve ittirdim. Sonra zaten çıkardılar onu dışarı, olay bu. Sadece bu kadar.

        * Ortada annesi tarafından bakılmayan bir çocuk var. Ben yuva yıkmadım. Caner böyle şeyler yapacak bir insan değil. Tartaklanan kadın aynı gün başka bir gece kulübüne gider mi? Kendimi bu pozisyona soktuğum için çok üzgünüm.