Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Emily Ratajkowski'den çırılçıplak poz - Magazin haberleri
        1

        Şubat ayında oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evlenen Emily Ratajkowski'den cesur paylaşım.

        2

        İngiliz model ve oyuncu Emily Ratajkowski, sosyal medyayı salladı.

        3

        Verdiği bir röportajda, "çıplaklığımdan utanmıyorum" diyen Ratajkowski yine sınırları zorladı.

        4

        Ünlü model, çırılçıplak pozunu Instagram hesabından yayınladı.

        5

        Ratajkowski'nin balayından paylaştığı fotoğraflar uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Eşi Sebastian Bear-McClard'ın kalçasına krem sürdüğü bu kare olay yaratmıştı.

        6

        24 yaşındaki model Emily Ratajkowski, hayatımıza Pharrell Williams ve Robin Thicke klibi 'Blurred Lines'la girdi. Bu klipten sonra tüm dünyanın tanıdığı bir model haline geldi.

        7

        ABD'li model ve aktris Emily Ratajkowski, Londra doğumlu. Çocukken West Kensington'ta büyümüş. Anne ve babasında, mesleklerinde yükselmiş iki akademisyen: İngilizce profesörü Kathleen Balgley ve sanat öğretmeni John Ratajkowski. Emily, entelektüel bir ailede büyümüş olduğu için, okuyor, araştırıyor. Üstelik koyu da bir feminist olduğunu söylüyor: 'Annem bana her zaman şunu öğütledi, vücudundan ötürü hiçbir zaman özür dileme ve bundan utanma. Sanırım her kadın, feminist sözcüğünü kullanmasa bile kadın ve erkeğin eşit koşullarda olmasını ister. Zaten feminizm de aslında tam olarak bu demek.'

        8

        Emily'ye şöhreti getiren klip, üç erkek şarkıcının tamamen giyinik, üç kadın modelin ise yarı çıplak olması nedeniyle pek çok ülkede tepki görmüştü. Emily, 'Bir kadının soyunması, onun feminist olmadığı anlamına gelmez. Çıplaklığımdan utanmıyorum ve bunun için özür dilemem gerektiğini düşünmüyorum. O klip bir sanattı, her sanatın milyonlarca farklı yorumu vardır' diyor.

        9