Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Emre Demir, ligin en genç oyuncusu oldu - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 33.haftasında Akhisarspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takımın maç kadrosunda bulunan 2004 doğumlu Emre Demir, kupa maçından sonra lig maçında da görev aldı.

        Akhisarspor maçının 87.dakikasında Sakıb Aytaç’ın yerine oyuna dâhil olan Emre Demir ligin en genç oyuncusu ünvanına sahip oldu.

        KAYSERİSPOR NURETTİN'İ KAZANDI

        İstikbal Mobilya Kayserispor'da genç oyuncu Nurettin Korkmaz da forma giyen oyuncular kervanına katıldı.

        Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasında Akhisar'da oynanan Akhisarspor-İstikbal Mobilya Kayserispor maçında 16 yaşındaki Nurettin Korkmaz ilk kez forma giydi. Teknik direktör Hikmet Karaman, Akhisarspor maçında genç oyuncuya ilk 11'de şans verdi.

        Silviu Lung, Kana Biyik, Atila Turan, Cristian Sapunaru, Bernard Mensah, Bilal Başacıkoğlu ve Umut Bulut'u maç kadrosuna dahil etmeyen Asamoah Gyan ve Silvestre Varela'yı yedek soyunduran Karaman, genç futbolcu Nurettin Korkmaz'a ilk 11'de şans verdi. Nurettin, ilk maçında 78 dakika forma giydi ve sonrasında yerini Varela'ya bıraktı.

        Bu sezon daha önce Hakan Çıtak, Emre Demir ve Adem Doğan da, Süper Lig maçlarında boy göstermişti.

        KRAVERTS 1 AY SONRA GOL ATTI

        İstikbal Mobilya Kayserispor'un golcüsü Artem Kravets, ligde 1 ay sonra gol attı.

        Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasında deplasmanda Akhisarspor ile 2-2 berabere kalan İstikbal Mobilya Kayserispor'da golcü futbolcu Artem Kravets suskunluğunu bozdu.

        1 aydır gol atamayan Ukraynalı golcü, son olarak Galatasaray deplasmanında gol atmıştı. İstikbal Mobilya Kayserispor ile Akhisarspor maçında takımının ilk golünü atan Artem Kravets, bu sezonki 5.golüne imza koydu.

        Golcü futbolcu, bu sezon Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Akhisarspor maçlarında gol buldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ