Fenerbahçe'nin idmanında Emre Mor´a sürpriz
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde köpeğini kaybeden Emre Mor´a takım arkadaşları labrador cinsi yavru köpek hediye etti.
Samandıra Can Bartu Tesisleri´nde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirdi. Isınma ve koşu ile başlayan idman istasyon çalışmaları ile sürdü.
EMRE MOR´A SÜRPRİZ
Fenerbahçe´de Emre Mor´a takım arkadaşları idman öncesinde sürpriz yaptı. Geçtiğimiz günlerde köpeğini kaybeden Emre Mor´a takım arkadaşları labrador cinsi yavru köpek hediye etti. Arkadaşlarının sürprizinden dolayı çok mutlu olan Emre Mor, duygulu anlar yaşadı.