Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Enes Batur'un sevgilisi Başak Karahan konuştu! | Enes Batur kimdir

        Enes Batur, "Filmlerden dolayı eski kadar paylaşım yapamıyorum. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. İkinci kez film yapmak istiyorum. Kazandığım parayı Youtube'a yatırıyorum. Ekipman falan alıyorum. Yapıcı eleştirileri umursuyorum. Kulağıma güzel gelen her şarkıyı dinlerim. Koç burcuyum." dedi.

        Başak Karahan ise Enes Batur ile nasıl tanıştıklarını da anlatarak şu ifadeleri kullandı: Enes'le asansörde tanıştık. Sonra başladık. Akşam bizimkilere anlattım durumu. Kardeşimde Enes'i tanıyordu, videolarını izliyordu. Sinema-Televizyon okuyorum. Aslan burcuyum.

        ENES BATUR KİMDİR?

        Enes Batur Sungurtekin, 9 Nisan 1998 tarihinde Antalya'da doğdu. YouTube kanalı üzerinden yayınladığı oyun videolarıyla tanınmaya başlayan Enes Batur, kısa sürede internet fenomeni olmayı başardı.

        Çektiği oyun videolarıyla üne sahip olan Enes Batur, günümüzde 5 milyondan fazla aboneye sahiptir. Twitter'da 323 bin takipçisi bulunan Batur'un aynı zamanda Instagram platformunda da 1,8 milyon takipçisi bulunmaktadır. Enes Batur, 1.80 boyunda ve ela gözlüdür.

        Sosyal medyada paylaştığı görüntülerle dikkati çeken Enes Batur'un senaristliğini üstlendiği ilk sinema filmi "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?"nin yönetmenliğini Kamil Çetin gerçekleştirdi.Filmde, Enes Batur'un yanı sıra Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına ve sosyal medyada görüntü paylaşımı yapan 19 kişi rol aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ