Erden Timur: Bu sene dayanışma ve konsantrasyon senesi
Galatasaray'da teknik heyet, futbolcular ve yönetim, Galatasaray Adası'nda bir araya gelirken sarı-kırmızılı kulübün Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur önemli açıklamalar yaptı. Transferdeki yol haritalarına dair bilgiler veren Timur, bu senenin Galatasaray için "Dayanışma ve konsantrasyon senesi" olduğunu dile getirdi. Beşiktaş'a Rashica transferi açıklamasındaki videoya dair sert sözler kullanan Timur, "Toplumu ayrıştırmak esas bölücülüktür" ifadelerini kullandı
ABONE OLGalatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray Adası'nda düzenlenen gece öncesinde açıklamalar yaptı. Transferdeki yol haritasına dair detaylar veren ve bilgiler paylaşan Timur, Beşiktaş için de sert sözler söyledi. Timur'un açıklamaları şöyle:
"Geçen sezon da bu tip yemekler düzenliyorduk, aileler, çocuklar. Dünyada sayılı yerlerden birisi bu ada. Bu sezon bizim için çok farklı olacak. İlk başta sadece motivasyon adına da değil, herkesle birlikte... Geçen sene bambaşka organizasyonlar yapmıştık. Ailemize yeni isimler katıldı. Bu sene bizim için dayanışma ve konsantrasyon senesi"
"ZIYECH'İN SAĞLIK TESTİNDE SORUN YOK"
"Hakim Ziyech'in sağlık testleri bitmek üzere. Çok detaylı incelettik biz. Transfer stratejimizi tam anlatamayız, hem bu sezon hem önümüzdeki sezonlar için kendi sistemimizi açık etmiş oluruz. Şunu diyebilirim, sürekli opsiyonları tutuyoruz. Ligde tekrar şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali hedefliyoruz. Şampiyonlar Ligi olmazsa UEFA Avrupa Ligi'nde... Avrupa şampiyonu olmak istiyoruz. Hakim Ziyech'in sağlık testlerinde şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı."
"Bu bütçeyle Şampiyonlar Ligi için ikinci seviye bütçe hazırlamak istiyoruz. Bir planlama dahilinde yapıyoruz. Bu bütçeyle en iyi oyunculara gitmenin yegane yolu, opsiyonları çok tutarak en iyi opsiyona gitmek. Hatırlarsanız geçen sene demiştim; kimse bizden sıralama beklesin, belki önce yerli belki yabancı alacağız. Geçen seneki şampiyon kadromuzu Rashica hariç koruduk. Üstüne çok ciddi transferler yaptık. Sol bek aldık, hocamızın listesinin başındaki Angelino'yu... Sağ tarafa Tete'yi aldık. Icardi'nin bonservisi dışında çok az bonservis vererek aldık."
BEŞİKTAŞ'A RASHICA YANITI!
"Son derece yakışıksız! Şu memlekette insanları bölmek istiyorsan böyle yaparsın. Biz sporu birleştirmek için yapıyoruz. Eksik yapsak defalarca özür diliyoruz. Bana şampiyonluktan sonra soru soruluyor, doğru şekilde hareket edin, başkasının hakkına dikkat edin, böyle yapan kazanır diyoruz. Azmimiz de, gece gündüz çalışmamız da, konsantrasyonumuz da, idealistliğimiz de bu yönde. Bunlar insanları bölmekten başka işe yaramıyor. Kınanacak, ucuz işler. Toplumu ayrıştırmak esas bölücülüktür. Anadolu, bunun tersi coğrafyadır, kenetlenmiş coğrafyadır. Kendi ucuz politikalarını bir vatandaş olarak son derece yanlış karşılıyorum. Umarsızlığı, sorumsuzluğu çok yanlış buluyorum. Hataen yapılmış olabilir. 'Hataen' dersin... Yanlış olduğunu söylersin. Sonrasında bunun devam etmesi... Yanlış şeyler. Herkes bu memleketin sahibi. Bu tip şeyleri yanlış buluyorum."