Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal ile neler değişecek? Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe dün resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla, taraftarınhasretle beklediği teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşıldığını resmenduyurdu. Peki Yanal ile birlikte neler değişecek?

        ESKİ EKİBİYLE ÇALIŞACAK

        Fenerbahçe'nin Ersun Yanal ile anlaşmasının ardından yardımcılarının kimler olacağı merak ediliyordu. Tecrübeli çalıştırıcının kendi ekibiyle birlikte göreve başlayacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın yardımcılıklarını Volkan Kazak, Niyazi Eniseler, Recep Karatepe yapacak. Bu ekibe 1 antrenörün daha katılması bekleniyor.

        AF GELİYOR

        Öte yandan Ersun Yanal, kadro dışı kalan Ozan Tufan, Volkan Demirel, Aatifve Dirar ile ilgili kararını verdi. Deneyimli çalıştırıcı, bu isimlere şans verecek.

        REKLAM

        EN AZ 3 TAKVİYE

        Ersun Yanal’ın devre arası transfer konusunda yönetimle fikir birliğinevardığı, Ocak ayında kadroya 3-4 takviye yapılmasının planlandığı gelen bilgiler arasında. Transferde yol haritası, Yanal’ın yaptığı planlama üzerinden gidecek. Yanal’ın hazırladığı rapor ve verdiği isimler doğrultusunda Comolli transfer görüşmelerini yürütecek.

        VOLKAN BALLI DÖNÜYOR

        Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın tekrar takımın başına getirilmesinin ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. Daha önce 2003-2010 yılları arasında idari menajer olarak görev yapan Volkan Ballı tekrar göreve getirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ