Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan’ın Karaağaç Mahallesi’nde gece saatlerinde bir çantacı dükkânında çıkan yangında iş yerindeki tüm malzemeler kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

        Yangın, Karaağaç Mahallesi 770. Sokak’ta bulunan ve B.A.’ya ait olduğu öğrenilen çantacı dükkânında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede iş yerinin tamamını sardı.

        Dükkândan yükselen yoğun dumanı fark eden mahalle sakinleri, durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, kepenk ve camları kırarak yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı çalışması sayesinde alevler çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

        Yangının söndürülmesinin ardından yapılan ilk incelemede, işyerinde bulunan tüm malzemelerin tamamen kullanılamaz hale geldiği belirlendi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, işyeri sahibi büyük maddi zarar gördü.

        Polis ekipleri, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için olayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler