Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tercan Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, ilçede şehit ailesine iftar ziyaretinde bulundu.
        Kaymakam Duman, eşi Bayram Duman ve Kaymakam Adayı Nihal Özer ile birlikte, 2018 yılında Çukurca’da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Resul Bayraci’nin ailesine misafir oldu.
        İftar programında şehit ailesiyle bir araya gelen Duman, yemek sonrası aile bireyleriyle sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.
        Bayraci ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Duman ve beraberindekilere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler