Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - AK Parti Erzurum milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında sahada ziyaretlerini sürdürüyor.

        Milletvekili adayları Selami Altınok, Köprüköy, Fatma Öncü, Horasan, Mehmet Emin Öz, Aşkale, Abdurrahim Fırat, Tekman, Ayşe Deniz Çelik, Palandöken ve Gökberk Kocaaliler ise Aziziye ilçesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

        AK Parti Erzurum milletvekili Altınok, ziyaretlerinde Milli Teknoloji Hamlesi için AK Parti'nin yaptığı çalışmaları anlattı.

        Türkiye’nin teknolojik yetkinliğini geliştirmek amacıyla etki gücü yüksek program ve projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlamanın öneminden bahseden Altınok, "2020-2022 haziran döneminde 1 DENEYAP atölyesi öncelikli pilot illerde kurulmuştur. Yurt geneline bunun yaygınlaştırılması hedeflenmiştir. Büyük projelerimizde halkımızın iştiraki ve deste bizim için çok önemlidir. 14 Mayıs sonrasında daha farklı ve iddialı projelerle vatandaşlarımıza hitap edeceğiz." diye konuştu.

        Ayrıca AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da il merkezi ve merkez ilçelerde vatandaşlarla bir araya geldi, partisinin yatırımları ile projelerini anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler