Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İspir'de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

        İspir Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        İspir Muhtarlar Dernek Başkanı Yaşar Dursun, törende, muhtarlık vazifesinin, fedakarlık gerektiren zor bir görev olduğunu belirterek, "Bizler muhtarlar olarak, halkın istek ve arzularını bir üst makama bildirmek adına vatandaşlarımızla yerel yönetimler arasında köprü vazifesi görüyoruz. İlçemizde 101 muhtarımızla vatandaşa hizmet yolunda kesintisiz olarak diyaloğumuzu sürdürmekteyiz." ifadelerini kullandı.

        Programa katılanlar daha sonra İspir Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

        Törene, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, polis, jandarma ve zabıta personeli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler