Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUDAKA “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında desteklenen “Pazaryolu Teras Cafe ve Restaurant” projesinin protokolü, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Pazaryolu Kaymakamı Selçuk Köksal ve Pazaryolu Belediye Başkanı İbrahim Şahin tarafından imzalandı.

        Pazaryolu Kaymakamlığı ve Pazaryolu Belediyesi’nin ortaklaşa yürüteceği proje kapsamında; ilçenin doğa, kültür ve turizm potansiyelini ortaya çıkartacak Seyir Teraslı Kafeterya yapılması planlanmaktadır.

        Proje kapsamında yapılacak olan tesis, Ovit Tüneli’nin açılmasıyla birlikte bölgeye artan ilgi neticesinde ziyaretçilere günü birlik ihtiyaçlarını giderecekleri bir alan oluşturarak ilçede üretilen yöresel ürünlerin sergilenmesine ve satışının gerçekleştirilmesine imkân sunacak.

        Proje içerisinde yer alacak olan seyir terası sayesinde Pazaryolu, hem doğaseverler hem de ilçeyi ziyaret eden turistler için önemli bir turizm destinasyonuna dönüşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler