Eser Yenenler: Birlikte iyileşeceğiz
11 ili etkileyen, on binlerce kişinin hayatını kaybettiği yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçen Eser Yenenler, soluğu Malatya'da aldı. Depremzedelerle bir araya gelen ve enkazdan kurtarılan çocuklarla birlikte oyun oynayan Eser Yenenler, "Birlikte iyileşeceğiz" dedi
"BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ"
Depremzedelerle birlikte ateş başında sohbet eden Eser Yenenler, "Birlikte iyileşeceğiz" ifadelerini kullandı.
Ayrıca enkazdan kurtarılan çocuklarla birlikte oyun oynayan Eser Yenenler, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı.
DEPREMDE KURTARILAN KÖPEKLERİ SAHİPLENMİŞLERDİ
Öte yandan 2019'da evlenen Kuzey ve Mete adında iki oğlu bulunan Eser - Berfu Yenenler çifti, geçtiğimiz günlerde de enkazdan kurtarılan, ailelerini kaybeden iki köpeği sahiplenmişti.
Fotoğraflar: DHA, AA, Instagram