Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Bu cennet vatanı bizlere emanet eden kahraman şehitlerimiz her zaman başımızın tacıdır" dedi.
        Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı. Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan programda, akşam ezanının okunmasının ardından oruçlar açıldı ve dualar edildi. Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

        "Şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı sonsuza kadar yaşatacağız"
        Vali Yılmaz, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Kahraman gazilerimiz de milletimizin gururudur, her zaman başımızın tacıdır. Bu vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı sonsuza kadar yaşatacağız. Şanlı bayrağımızı ilelebet göklerde dalgalandıracak, ezanımızı hiçbir zaman susturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yaklaşmakta olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler