Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR’de 'şantaj' yoluyla ‘nitelikli yağma’ suçu işledikleri ve yaklaşık 500 bin TL yasa dışı gelir elde ettikleri belirlenen 4 şüpheli, tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine kentte yaşayan bazı kişilerin 'şantaj' yöntemiyle ‘nitelikli yağma’ suçu işlediğini tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin kimlikleri ve adresleri saptandı. Belirlenen adreslere yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerindeki aramalarda 188 bin 95 lira, 12 çeyrek altın, 3 cumhuriyet altını ile 2 cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen para ve ziynet eşyalarının piyasa değerinin yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.K., İ.Ö., T.B. ve İ.B., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler