Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar, İnönü ve Mahmudiye ilçelerinden Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle başlatılan kampanyalara destek sürüyor.

        Sivrihisar Kaymakamlığı koordinesinde belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası kapsamında çeşitli ihtiyaç malzemelerini taşıyan 1 tır, deprem bölgesine sevk edildi.

        İnönü Belediyesi ve İnönü Kaymakamlığı koordinasyonuyla başlatılan yardım kampanyasında toplanan, deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan malzemeler, bölgeye gönderildi.

        Mahmudiye ilçesinden de 1 tır ve 5 kamyonda bulunan battaniye, gıda kolisi, ısıtıcı, bebek bezi, mama, hijyenik set, başörtüsü, ayakkabı, el feneri ve bazı ihtiyaç malzemeleri depremzedelere ulaştırmak üzere deprem bölgesine ulaştırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler