Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi tarafından 71 Evler Mahallesinde yaptırılan ve Eskişehir’e hizmetlerinden ötürü rahmetli Aydın Arat’ın isminin verildiği halk merkezi, şehir eşkıyalarının saldırısına maruz kaldı.

        Önceki gece Aydın Arat Halk Merkezi ve çevresinin bulunduğu parka gelen kişi ya da kişiler, park ve halk merkezi binasının dış cephesinde bulunan lambaları kırdı. Bina etrafındaki kabloların bir kısmını kopartan ve civardaki çöp tenekelerini de deviren şahıslar, durumu daha da abartarak çevreye de zarar vererek istenmeyen görüntüler oluşturdular. Çevre sakinleri bu saldırının sadece kamu malına yapılan bir saldırı olmadığını Eskişehir’e hizmetlerinden ötürü ismi verilen merhum Aydın Arat’ın hatırasına da büyük saygısızlık olduğunu ifade ettiler.

        Yaşanan saldırı büyük bir üzüntüyle karşılanırken, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunması için gerekli soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler