Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131. son bölüm: Fahri ölüyor mu? EDHO 132. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam ekranlara gelen bölümünde; Geçen hafta Akif'in yerini öğrenen Hızır, İlyas'la birlikte Akif'in işini bitirmeye gittiğinde onlara kapıyı açan İlyas'ın eski karısı Esra'dır. Bunun üzerine Hızır ve İlyas şaşkınlık içerisinde kalır ve o sıra Akif Alpaslan'ın hayatının tehlikede olduğunu söyler ve Hızır'la İlyas bir şey yapamadan döner. Bu sırada Zeki boş durmamaktadır ve Boran ve Tufan'a baskın düzenler bunun üzerine Hızır Ünal'la görüşür ve tehditeder. Hızır'ın bu söylemleri doğrultusunda Ünal, Mesut ile görüşür ve Zeki'nin yerini ister. Zeki'yi almak üzere Hızır İlyas'ı ve beraberindeki adamları gönderir. O sıra Ferman Zeki'ye haber verir ve söz verdiği şekilde Fahri'yi öldürmesini ister. Zeki'nin yeğeni Yavuz ve adamları fidanlığın etrafında konuşlanır ve Fahri'ye tuzak kurarlar. Fahri ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131. son bölüm özeti ve 132. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

        REKLAM

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 132. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. yeni bölüm fragmanı yayınlandığında ayrıntılar haberimizde olacak.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 131. SON BÖLÜM ÖZETİ

        "Masandaki adamlara sıkıyorlar; lider!"

        Akif'in evini baskına giden Çakırbeyliler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. En çok İlyas'ı yaralayacak olan bu karşılaşma, Akif'in ölümü üzerine yapılan planların da bozulmasına sebep olur. Akif'le olan hesabı kapatamamalarının bir diğer sebebi ise Alparslan'ın yine herkesten gizli yaptığı planlardır. Fedailerin bir numaralı adamı ile buluşmak üzere gittiği yemekte, sevdiği kadının hain olduğunu söyleyen bir notla karşılaşan Alparslan'ın öfkesini dindirmek kolay olmayacaktır. Başına gelenlere karşılık masa üyelerine savaş açan Zeki Sivri, sokakları kan gölüne çevirmeleri için dostlarına haber uçurur. Ünal Kaplan ise, masasındakilere düzenlenen suikastların önüne geçemezse liderliğine zarar geleceğini bildiğinden Mesut ile tekrar pazarlığa oturacaktır. Bu pazarlık sonucunda Zeki'nin adresini elde edemezse Hızır'ın tehditlerinin lafta kalmayacağının da farkındadır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ