Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Evde çanta yapımı işi veren firmalar 2019 - Merak Edilenler Haberleri

        Birçok yerde evde yapılan işler merak ediliyor. El işi olarak yapacağınız işler arasında çanta bulunuyor. Birçok malzeme kullanarak evde çanta yapımı işi veren yerler ile çalışabilirsiniz. Yapacağınız işlerde önemli olan titiz ve devamlı çalışmanızdır.

        Ek gelir amacıyla çanta işi yapıyorsanız firmanın isteklerine göre siparişi yaparsınız. Birçok kişi ev içerisinde iş yaparak çok para sahibi olmaktadır. Yaptığınız çeşit çeşit çantalar ile birçok kişiye hizmet edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aile üyeleri sayesinde hızlı bir şekilde grup halinde çanta işi yapabilirsiniz.

        Bu konuda yeteneğiniz var ise hızlıca bu işi girebilirsiniz. Evde çanta yapımı işi veren firmalar ile çalışarak hızlıca bu işi gerçekleştirebilirsiniz. Firmalar size çanta başına ücret ödemektedirler. Bu sayede büyük gelir edebilirsiniz. Aylık olarak düzenli şekilde çanta yapımını gerçekleştirdiğinizde kolayca para kazanabilirsiniz. Her ay yaptığınız çanta sayısına göre kendinize ek bir gelir kaynağı oluşturabilirsiniz.

        REKLAM

        Evde ek iş imkanları sayesinde çanta çeşitlerine göre çanta başına fiyatlandırma yapılır. Siparişinizi teslim ettiğinizde yaptığınız çanta sayısına göre nakit para kazanabilirsiniz. Firmaya başvururken ne kadar çalışacağınızı belirtin. İsterseniz giderek büyüterek çanta yapımı işini daha kazançlı hale getirebilirsiniz.

        Evde Çanta Yapımı Nasıldır?

        Evde çanta yapımı işi ilanları 2019 yılında da popüler olarak firmalar eleman aramaktadır. Bu şekilde kolayca evde çanta işi bulabilirsiniz. İş başvurusunda;

        • Günlük – haftalık ya da aylık olarak kaç çanta yapacağınızı belirtin.
        • Ad ve soyadı bilgileriniz ile size ulaşmaları için mail adresi ve telefon numaranızı verin.
        • Uzun süreli mi yoksa kısa süreli mi çalışacağınızı belirleyin ve bildirin.

        Bu şekilde fiyat alabilir ve evde ek iş yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede yapacağınız çanta işlerinde firmalardan sipariş almaya başlarsınız. Firmalar çanta işi için gerekli malzemeleri size yollayacaktır. Bu malzemelerden yeteri kadar yapmanız için size malzeme verilecektir. Evinizde dikiş makinesi olması gerekmektedir. Bu şekilde kolayca hizmet veririsiniz.

        Evde çanta yapımı işi nasıl yapılır sorusuna firmanın isteğine göre cevap verilmektedir. Firma size istediğin çanta şeklini ve nasıl yapacağını belirtir ve buna göre malzeme verir. Bu malzemeler ile sizin tasarım gücünüze bırakılarak sipariş verilebilmektedir.

        Çanta yapımı için evde işveren firmalar çok farklı tasarım çantalarına daha çok talep göstermektedir. Size özel farklı tasarımlar ile çeşitli boyut ve renklerde çantalar yapabilirsiniz. Kendi istediğiniz tarz için malzeme talebinde bulunabilirsiniz. Firmalar genelde haftalık taleplerde bulunmakta ve haftalık olarak ödeme yapmaktadırlar. Çanta işinden aylık olarak 1500 TL ye kadar kazanç sağlayabilirsiniz. Bu çanta tarzına, yapılan sayıya ve firmaya göre değişiklik göstermektedir. Çanta gibi tasarım işleri bayanlar tarafından evde e çok tercih edilen işlerden olmaktadır. Siz de tasarlamayı seviyorsanız çanta işini yaparak evinizde oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ