Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Exatlon Challange 2020 ne zaman başlayacak? Exatlon Challange yarışmacıları kimler?

        Exatlon Challenge yarışmacıları kimler? Exatlon Challenge Türkiye ne zaman başlayacak? soruları yarışmayı bekleyen izleyicilerin gündeminde. 16 yarışmacının 2 takım halinde yarışacağı Exatlon Challenge'da tüm isimler aynı evde kalıyor ve zorlu parkurda mücadele veriyor. Exatlon Challenge Türkiye, Netflix Türkiye'de yayınlanacak. İşte Exatlon Challenge ile ilgili detaylar...

        EXATLON CHALLENGE 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Exatlon Challenge Türkiye'nin yapımcısı Acun Ilıcalı'nın açıklamlarına göre, Exatlon Challenge Türkiye Temmuz ayında Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.

        EXATLON CHALLENGE YARIŞMACILARI KİMLER?

        REKLAM

        Exatlon Challenge yarışmacıları, genel olarak sosyal fenomenleri arasından seçildi. Kendi alanlarında farklı içerikleri takipçileriyle buluşturan bu isimler şu şekilde:

        Hayrettin, Doğan Kabak, Uras Benlioğlu, Furkan Yaman, Buğra Kazancı, Furkan "Ağırsağlam" Kaya, Aleyna Şen, Öykü Berkan, Barış Erdoğan, Gözde "Miafitz" Demiral, Burçe Yağmur Karabal, Buse Plan, Dilan Ay, Dilara Aydın, Elanur Pat, Hakan "Mendebur Lemur"

        EXATLON CHALLENGE KONSEPTİ NEDİR?

        16 yarışmacının 2 takım halinde yarışacağı Exatlon Challenge'da tüm isimler aynı evde kalıyor ve zorlu parkurda mücadele veriyor ve en büyük korkularıyla yüzleşiyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ