Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Yeni sezonda 'Salon' müzik dolacak
        1

        STEVE GUNN

        Bob Dylan ve Bert Jansch'ın 60'lar ortasındaki karakteristik şarkı yazım tekniklerini anımsatan son albümü ‘The Unseen In Between’i 2019 yılının hemen başında ünlü plak şirketi Matador etiketiyle yayımlayan Steve Gunn, 23 Eylül’de sonbahara çok yakışacak bir gece için Salon’a geliyor.

        2

        BABE RAINBOW

        Secret Enchanted Broccoli Forest, Peace Blossom Boogy ve Love Forever gibi yer yer folk, boogie ve funk’ın yer aldığı şarkılarıyla Babe Rainbow 26 Eylül’de Salon’a konuk oluyor.

        3

        ELVETT

        So Easy To Leave Love ve Who Shot First? gibi sevilen şarkılardan oluşan ilk kısaçalarları Who Shot First?'ü 2015’te yayımlayan İsviçreli elektro pop ikilisi Elvett, şarkılarında yaşattıkları yoğun duyguları 27 Eylül’de Türkiye’de verecekleri ilk konserleriyle Salon’da yaşatacaklar.

        4

        POLYNATION

        Hollandalı ikili Stijn Hosman ve Hessel Stuut ikilisinin tarafından kurulan Polynation, doğaçlama ruhunun ön plana çıktığı canlı performanslarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’da ilk kez 30 Haziran’da boğaza nazır gerçekleşen Gezgin Salon’da, Agar Agar’dan hemen önce sahne alan Polynation 28 Eylül gecesi bu kez Salon’da müzikseverlerle buluşacak.

        5

        MÜZİK DOLU 'SALON'

        Danimarkalı punk grubu Iceage, afro-beat’ten funk’a, poptan caza geniş bir yelpazede özgün üretimler yapan Sinkane, organik ve dinamik elektronik müzik harikası Zola Blood, Jae Matthews ve Augustus Muller ikilisinin karanlığa hayat ve ses verdiği post-punk etkileşimli synth-pop grubu Boy Harsher ve elektronik müzikle tutku dolu ilişkisini, dinamik synth-pop’unun her notasında yansıtan Thomas Azier Birlikte Güzel desteğiyle Salon’da sahne alacak.

        6

        JANUS RAMUSSEN

        Garanti BBVA Konserleri kapsamında her saniyesi ile dinleyiciyi büyülü bir atmosfer yaşatacak Salon’un unutulmazları arasındaki konserlerden birine imza atan, ardından da ilk Gezgin Salon’da sahne alan Kiasmos ikilisinden Janus Ramussen Salon’a konuk olacak.

        7

        VE DİĞERLERİ

        Eelektronikayı cazla harmanlayan Laura Misch, ABD’li multi-enstrümantalist Idris Ackamoor, İsviçreli akordeon sanatçısı Mario Batkovic, Şilili krautrock, saykedelik pop ekibi Föllakzoid, Yunan şarkıcı ve şarkı yazarı Σtellaile, İsviçreli müzisyen ve oyuncu Thomas Kuratli‘nin katmanlı elektronik müzik projesi Pyrit, Ekvadorlu Helado Negro, piyanoyu, “kendi iç dünyasını en iyi şekilde yansıtabildiği enstrüman” olarak tanımlayan İtalyan müzisyen Fabrizio Paterlini, caz ve elektronik müzik arasındaki sınırları bulanıklaştıran Makaya McCraven sezon boyunca Salon’da dinleyicinin karşısında olacak.
        Salon’un yeni sezon programının biletleri 8 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da satışa çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ