Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen: Yarına taşınan bir yıl - Magazin haberleri

        Saatler sonra 2025 yılını geride bırakıp 2026’ya giriyoruz.

        2017 yılında evlenen oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2019’da ilk çocukları Karan’ı, 2023’te ise Kerem’i kucaklarına alarak aile mutluluklarını pekiştirdi.

        Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından 2025 yılına dair paylaşımlar yaptı.

        REKLAM

        Fahriye Evcen, yıl boyunca ailesiyle çıktığı tatillerden, günlük yaşamından ve spor rutinlerinden karelere yer verdi.

        13 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraflarla Fahriye Evcen, 2025’e veda ederken 2026’ya da merhaba dedi.

        Fahriye Evcen, paylaşımlarına şu notu düştü; "Zarifçe katlanıp yarına taşınan bir yıl… Sessiz bir şükürle"

        ÖNERİLEN VİDEO

        Spor Bülteni - 31 Aralık 2025 (İngiliz Kulüpleri Yine Rekor Kırdı)

        Yeni hedef Christopher Nkunku mu? CSKA Moskova Oğuz Aydın'ı istiyor. Kartal'da yeni bir yıldız listede. Beşiktaş Kalimuendo için ısrarcı. İngiliz kulüpleri yine rekor kırdı. F1'de sezonun pilotu Max Verstappen Spor Bülteni'nde Selen Gül Dayıoğlu sundu.  

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ