Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao'yu 'Messi' iyileştirecek! - Galatasaray Haberleri
        1

        Aşil tendonundaki ağrısı nedeniyle yaklaşık bir ayı aşkın süredir takımla çalışamayan Falcao'nun durumu merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı formayla son 6 maçta görev yapamayan Kolombiyalı yıldızın tedavisi İspanya'da sürüyor.

        2

        Galatasaray'da sakatlığı büyük tartışmalara neden olan ve bir süre daha sahalardan uzak kalması beklenen Radamel Falcao'yu "hayata döndürme" operasyonunu İspanya'daki doktoru Joaquin Juan yapıyor.

        3

        Sporx'in haberine göre Kolombiyalı yıldızın uzun süredir fizyoterapistliğini yapan M2RLAB biyomedikal şirketinin sahibi Juan, sol dizinden geçirdiği ağır sakatlık sonrasında Kolombiyalı yıldızı tekrar eski formuna kavuştutan isim.

        4

        Yeni teknolojiler ve kullandığı farklı ilaç tedavileri ile kas sorunlarında daha hızlı bir çözüm bulduğu kaydedilen Joaquin Juan, sporcuların ilerleyen dönemlerde başka sorunlar yaşamasını da engellediğini söylüyor.

        5

        İspanyol fizyoterapist, spor dünyasından birçok isimle çalışıyor ve 'Doktorların Messi'si olarak da anılıyor.

        6

        Cristiano Ronaldo ile birlikte 2019 Dünya Kupası'nda çalışan Juan, Real Madrid'in efsane isimlerinden Raul Gonzalez, James Rodriguez ve İspanyol basketbolcu Pau Gasol ile uzun yıllardır çalışmalar yürütürken, Formula 1 eski pilotlarından Fernando Alonso'nun da doktorluğunu yapıyor.

        7

        Juan, spor dünyasında sakatlıklardan sonra iyileşme ve bir daha sakatlık yaşamama konusunda yaptığı çalışmalarla en çok tanınan fizyoterapistlerin başında geliyor.

        8

        Ünlü fizyoterapist, oyunculara dinlenmek için daha uzun süreler verilmesi gerektiğini belirtirken, "Kulüpler oyuncuları transfer ederken çok para harcıyor ancak onlara dikkat konusunda eksik kalıyorlar. Biz insanlarla ilişkilerimizi güven üzerine kuruyoruz"

        9

        "Bize gelenler, yüzde 100 bize güvenmek zorunda. Atletico, Real ve Barcelona'da çalıştım, sporculara nasıl davranıldığını gördüm. Oyuncular çok fazla oynuyor. Sporcuları olduğundan daha güçlü görüyoruz"

        10

        "Onların da dinlenmeye ihtiyaçları var. Bazı oyuncularının rejenerasyonu uzun sürer, bazılarının daha kısa" ifadelerini kullanıyor.

        11

        Joaquin Juan, sezon başında Real Madrid'in Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'in uzun süren sakatlığı sonrasında eleştirilere maruz kalmış ve kendini savunmuştu.

        12

        Juan, "James çalıştığım en iyi profesyonllerden biri. Bizim her şartı kontrol eden profesyonellerimiz var ve fiziksel konularda olmayan şeyleri değiştiremeyiz. Bu konuda sahtecilik yapılamaz. Bir oyuncu hazır değilse, değildir. Çok fazla fiziksel ağırlık yaşadı ve onun da süreye ihtiyacı var" ifadelerini kullanmıştı.

        13

        ASLAN'IN İHTİYACI VAR!

        Forvette geçen sezon yaşadığı sıkıntılardan sonra bu sezon kadrosuna dünya yıldızı Kolombiyalı Radamel Falcao ile Romanyalı Florin Andone gibi önemli golcüleri dahil eden sarı-kırmızılı takım, skor anlamında istenilen performansı ortaya koyamıyor.

        14

        Büyük beklentilerle transfer edilen Radamel Falcao uzun süredir sahalardan uzak kalırken bu sezon sarı-kırmızılı formayı giydiği 5 resmi müsabakada sadece bir kez ağları havalandırabildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ