Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan doktora suçlama - Magazin Haberleri
        1

        Türk sanat müziği sanatçısı Faruk Tınaz (65), pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz yıl aralık ayında hayatını kaybetmişti.

        2

        Aynı zamanda Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan sanatçının ölümü ardından Canan Tınaz, eşinin doktoruna suçlamada bulunarak dava açtı.

        3

        "EŞİM HAYATINI DOKTOR İHMALİNDEN KAYBETTİ"

        Canan Tınaz, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        "Dostlar, pankreas kanserinden kaybettiğimiz; benim canımın yarısı ve sevenlerini bu konuda aydınlatmak ihtiyacı duyuyorum. Her yıl sağlık kontrollerini yapan, iyi kalpli, canım eşim, bir doktorun kurbanı olarak hayata gözlerini yumdu. Dava, hukuk süreci içinde devam etmektedir. Gönül yarasına, kulaktan şifa olmadığı gibi, hukuk işleyişine de boynumuz kıldan ince bekliyoruz."

        4

        Faruk Tınaz, 25 Aralık 2021'de memleketi Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'na defnedildi.

        5

        "KENDİ ÇİFTLİĞİM VAR"

        Yarış atlarına olan düşkünlüğü ile bilinen Faruk Tınaz, "Kendi çiftliğim var, yaklaşık 30 tane atım var. Mars isimli atım çok iyi, yarışları çoğu zaman kazanıyor." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        FARUK TINAZ HAKKINDA

        Faruk Tınaz, 6 Haziran 1956'da dünyaya geldi. Sekiz çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak Adana'da doğdu. Mustafa Erses, Ümit Tokcan ve Nevzat Sümer'den müzik dersi aldı. 1980 yılında TRT'nin Radyo Özel Eğlence sınavını kazanarak, TRT'de çalışmaya başladı. Müzisyen kimliğinin yanı sıra Tınaz, pek çok filmde de rol aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ