Fenerbahçe'de 22 yıl sonra bir ilk!
Fenerbahçe, 22 yıl sonra ilk defa bir yaz transfer döneminde 21 yaş ve altı 3 oyuncu transfer etti. Fenerbahçe, 1996-1997 sezonun başında kadrosuna 21 yaş ve altı 4 oyuncu dahil etmişti. 20 yıllık Aziz Yıldırım başkanlığında Fenerbahçe, bir yaz transfer döneminde 21 yaş ve altı en fazla 2 oyuncuya imza attırdı
ABONE OLTransfer döneminin başında "sessiz" kalan sarı-lacivertliler, son 1 haftada 21 yaş ve altı 3 transfere imza attı.
Fenerbahçe, Altınordu'dan 21 yaşındaki Barış Alıcı ve 18 yaşındaki Berke Özer'den sonra son olarak Hollanda'dan NEC Nijmegen takımından 18 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine kattı.
Başkanlığa Ali Koç'un seçilmesiyle transferde gençlere yönelen sarı-lacivertliler, tam 22 yıl sonra ilk kez bir yaz transfer döneminde 21 yaş ve altı 3 ismi kadrosuna dahil etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ