Ali Koç'tan sert açıklamalar! Galatasaray, TFF, MHK...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu toplantısında şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray, TFF ve MHK hakkında sert açıklamalarda bulundu.
ABONE OLFenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.
Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda kürsüye çıkan Koç, Galatasaray, TFF ve MHK hakkında sert ifadeler kullandı.
Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:
"Stadyumun isminin 'Atatürk Stadı' olması konusunda mali genel kurulda bir oylama yapacağız. Böyle bir zorunluluğumuz yok ancak doğru uygulamanın bu olduğunu düşündük."
"4 Nisan'da yaşananların halen aydınlanmaması Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ayıbıdır. Dosyaya bakan polis, bekçi, savcı, hakim hepsi FETÖ'den ihraç olmuş. Bu konu hepimizin namusudur, sadece Fenerbahçe'nin değil tüm Türkiye'nin namusudur. Eğer istenilen gerçekleşseydi Türkiye için çok vahim şeyler gerçekleşebilirdi. Bu kulüp bitmez, terör örgütü de bitiremez, kimse bitiremez."
"Yoğun bir hafta sonu olacak. 2 voleybolda finale yükselip futbolda rakibimizle farkı 3'e de indirebiliriz, şampiyonluk yolunda ağır darbe de alabiliriz. Ancak en azından Fenerbahçe, bulunduğu her branşta zirveye oynamayı sürdürüyor."