Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'de transfer yağmuru başlıyor... Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi elemeleri nedeniyle sezonu erken açacak olan Fenerbahçe'de transfer gündemi sıcak...

        2

        Jorge Jesus'un göreve gelmesinin ardından Portekiz ve Brezilya'dan art arda iddialar geliyor.

        3

        LINCOLN KANARYA'YA YAKIN

        Hücuma dönük bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Kanarya'da gündeme Lincoln geldi.

        7

        Bu sezon toplamda 44 maça çıkan futbolcu 7 gol, 10 asistlik performans gösterdi.

        8

        ANDREAS PEREIRA İDDİASI

        ESPN, Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Andreas Pereira ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini yazdı.

        9

        Geçen sezonu Flamengo'da kiralık geçiren orta saha oyunucusu için son kararı Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Tayland ve Avustralya kampları sonrası verecek.

        10

        Pereira, önceki yıllarda da Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

        11

        FUTBOL DİREKTÖRÜ MÜ GELİYOR?

        Portekiz basınında çıkan habere göre; Mario Branco, Fenerbahçe'nin yeni futbol direktörü olacak. Mario Branco'nun Jorge Jesus ile yönetim arasındaki köprü görevini üstleneceği belirtildi.

        12

        Portekizli futbol adamı daha önce Pontevedra, Wisla Krakow, Zaglebie Lubin, CSA Steaua, Leixoes, Astra Ploiesti, Estoril Praia, Hajduk Split, PAOK ve Famalicao'da çeşitli görevlerde rol aldı.

        13

        FORVETTE ADAY ÇOK!

        TRT Spor'un haberine göre; teknik Direktör Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda birçok isimle görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Erison Danilo için Botafogo ile temasa geçti.

        14

        Kulübüyle bir buçuk sezon daha sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu; bu sezon 21 maçta 13 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

        15

        Bir diğer aday ise bonservisi Benfica'da bulunan, ancak PSV Eindhoven ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi olan Brezilyalı golcü Carlos Vinicius. Hollanda ekibinin, Vinicius'u önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği belirtiliyor.

        16

        Sarı lacivertlilerin, 27 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak ya da bonservisi ile transfer etmek istediği öğrenildi. Daha önce kısa bir süre Benfica’da Jorge Jesus ile çalışan Vinicius, bu sezon PSV’de 23 maçta 6 gol atıp, 6 asist yaptı.

        17

        Sarı lacivertli ekip, bir süredir Beşiktaş ile anılan Wout Weghorst için de temaslarını sürdürüyor. Burnley’de forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekibinin Premier Lig’den düşmesi nedeniyle takımından ayrılmak istiyor.

        18

        Portekiz basınında çıkan haberlere göre Jorge Jesus’un transfer listesinde Fran Navarro da bulunuyor. 24 yaşındaki santrfor, Gil Vicente formasıyla Portekiz Ligi'nde bu sezon 16 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ