Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON TEKLİF! Galatasaray ve Fenerbahçe'den İrfan savaşı! İşte son dakika gelişmeler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de İrfan Can Kahveci savaşı yaşanıyor! Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, milli futbolcu için bir kez daha 'Bizi istiyor, biz de istiyoruz' açıklaması yaparken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Göksel Gümüşdağ'la görüştü. İşte tüm gelişmeler!

        2

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi.

        3

        Göksel Gümüşdağ'ın Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki ofisinde gerçekleştirilen görüşmede, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da yer aldı.

        4

        Yılan hikayesine dönen İrfan Can Kahveci için dün yeni bir pazarlık yapıldı.

        5

        Fenerbahçe'nin turuncu-lacivertlilere ilk teklifi 6,5 milyon Euro, Deniz Türüç'ün bonservisi ve sonraki satıştan pay teklif etti.

        6

        Başakşehir cephesi bu teklifin beklentilerini karşılamadığını iletince sarı-lacivertliler fiyatı yükseltmeye karar verdi.

        7

        Fenerbahçe'nin, İrfan Can Kahveci için yaptığı son teklif 8 milyon Euro, Deniz Türüç'ün bonservisi, sonraki satışın yüzde 20'lik payı ve şampiyonluk başarı bonusu oldu.

        8

        Sarı-lacivertliler bu teklife daha sonra "İrfan Can Kahveci sezon sonuna kadar Başakşehir'de kalsın, sezon sonu Fenerbahçe'ye katılsın" ilavesi yaptı.

        9

        Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe ile gerçekleştirdikleri İrfan Can Kahveci görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

        10

        Görüşmenin tamamlandığını aktaran Gümüşdağ, "Fenerbahçe teklifini sundu, biz teklifimizi sunduk. Fenerbahçe ile tekrar görüşmek üzere ayrıldık. En yakın zamanda bir daha görüşeceğiz" dedi.

        11

        "GALATASARAY YENİ BİR TEKLİF YAPMADI"

        Galatasaray'ın yeni bir teklif yapmadığını kaydeden Göksel Gümüşdağ, "Galatasaray en son teklifinin üzerine yeni bir teklif yapmadı. Öncelikle bizim hoca durumumuz var, onu netleştirmemiz gerekiyor. İki takım da çok istekli. Galatasaray da Fenerbahçe de İrfan Can'ı çok istiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

        12

        FATİH TERİM: İRFAN BİZİ, BİZ ONU İSTİYORUZ

        Fatih Terim dün 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusundaki sorularına ilişkin olarak açıklamalar yaptı.

        13

        Terim açıklamasında "Biz açıkça dürüstçe istediğimi ifade ettik. Herkesle görüşebilir bizi ilgilendirmiyor. Demin de söyledim Galatasaray bir oyuncuyu isterken oyuncunun önceliği Galatasaray değilse buna sıcak bakmayız. Biz onu istiyoruz onun da bizi istediğini biliyoruz. Yöneticilerimiz Göksel Bey'le görüşecekler. Hayırlısı neyse o olsun. İrfan hem iyi hem de istediğimiz bir oyuncu. İnşallah Galatasaraylı olur ve memnun oluruz." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ