Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıa gelecek. 11 puanla 7. sırada bulunan Fenerbahçe, evinde konuk edeceği Yeni Malatyaspor'u yenerek çıkış yakalamak istiyor. Peki, Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, ne zaman? Karşılaşmanın detayları haberturk.com'da...

        FENERBAHÇE-YENİ MALATYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı 15 Ekim Pazar günü saat 19.30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

        Mücadelede hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Fenerbahçe:Carlos Kameni, Mauricio Isla, Luis Neto, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Josef de Souza, Nabil Dirar, Giuliano, Mathieu Valbuena, Vincent Janssen

        Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Sincere Seth, Yalçın Ayhan, Sadık Çiftpınar, Aly Cissokho, Emanuel Dening, Aytaç Kara, Murat Yıldırım, İssiar Dia (Eren Tozlu), Adem Büyük, Khalid Boutaib

        FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

        Sarı-Lacivertliler, Evkur Yeni Malatyaspor karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak. Fenerbahçe’de uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie’nin yanı sıra Alper Potuk, Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı cezalı olmaları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

        "HATA ŞANSIMIZ KALMADI"

        FenerbahçeTeknik Direktörü Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulunarak 3 puandan başka bir şeyin kendilerini tatmin etmeyeceğini söyledi... Kocaman, “Bu ligde herhangi bir takımı küçümsemenin ne kadar ağır sonuçlar doğurduğunu herkes net bir şekilde anlamıştır. Akhisar maçında bizimbaşımıza gelenler Ankara’da da Beşiktaş’ın başına geldi. Bizim artık hiç hata yapma şansımız kalmadı. Sizden derbi öncesinde bu ligi kazanmayı nekadar çok istediğinizi göstermenizi istiyorum. Hem taraftara hem de rakiplere şampiyonluğu en fazla isteyen ekip olduğumuzu hissettirmek zorundayız. Hepinizin bu mantaliteyle hareket etmesini bekliyorum” dedi.

        REKLAM

        ‘ALINACAK 4-5 GALİBİYET...’

        Tecrübeli çalıştırıcı, havaya girmeleri için gerekli olanı da futbolcularına anlattı... Sarı-Lacivertliler’in hocası, “Sahada özveriyi gösterin. Peş peşe alacağımız 4-5 galibiyet tamamen yelkenlerimizi rüzgarla doldurur. Malatyaspor maçı bu serinin başlangıcı olsun. Her şeyden önemlisi Galatasaray derbisi öncesinde de bize iyi bir moral olacak” ifadesini kullandı.

        FENERBAHÇE ÇIKIŞ ARIYOR

        Süper Lig'de bir türlü isteği formu bulamayıp, üst üste puanlar kaybeden Fenerbahçe, pazar günü saat 19.30'da Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

        Geride kalan 7 haftada 11 puan alarak yedinci sırada bulunan sarı-lacivertliler, kritik Galatasaray derbisi öncesi Malatya ekibini mağlup ederek ezeli rakibi karşısına moralli çıkmak istiyor. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada teknik direktör Aykut Kocaman moralsiz takımını yeniden lige odaklamak için yoğun çaba verdi.

        KOCAMAN'DAN OYUNCULARA: "SİZE GÜVENİYORUM"

        Kocaman futbolcularına, Beşiktaş maçında gösterilen performansı hatırlatırken, "Sahip olduğunuz potansiyeli göstermek zorundasınız. İyi bir takım olduğumuzu Beşiktaş karşısında gösterdik. Bizden beklenen şampiyonluk. Büyük maçlardaki oyunumuzu her maçta gösterip ligde üst sıralara çıkmak zorundayız. Size güveniyorum" dediği öğrenildi.

        Pazar günü Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe daha önce rakibiyle 2011 yılında karşılaştı. 13 Ocak 2011'de Türkiye Kupası'da karşılaşan iki ekibin mücadelesinde galip taraf 2-1'lik skorla Yeni Malatyaspor oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ