Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ferhat Göçer'den Ömür Gedik açıklaması: Ayrılıklarımız en fazla 20 gün sürüyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Ferhat Göçer, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle bir araya geldi. Göçer, Harbiye'deki aralıksız 18. yılında, 25 yıllık müzik hikayesini de sevenleriyle paylaştı.

        2

        İlk günden günümüze müzik yolculuğunu şarkılarla ve anılarıyla anlatan sanatçı, asistan doktor olduğu zamanlarda söylediği şarkılarla başladığı repertuarı ile Türk Pop Müziği'nin tarihçesini anlattı. Konserde Sabahattin Ali'nin unutulmaz şiirlerinden bestelenen şarkıları da seslendiren Göçer, çok yakında çıkacak Sabahattin Ali projesinin de müjdesini verdi.

        3

        İLİŞKİLERİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

        Başarılı sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında 12 yıllık sevgilisi Ömür Gedik de hazır bulundu. Geçtiğimiz aylarda ciddi bir kavga sonrası ayrılan ikili, ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.

        4

        "DURAĞAN GİTMESİNİ BEKLEMEMEK LAZIM"

        Ferhat Göçer, "Arkadaşlar 12 yıllık ilişkide bu durumlar normal. Sonuçta iyi ve kötü günler de oluyor. Zaten durağan gitmesini beklememek lazım" dedi.

        5

        "AYRILIKLARIMIZ EN FAZLA 20 GÜN SÜRÜYOR"

        12 yıllık ilişkilerinde pek fazla ayrılık olmadığını belirten sanatçı, "Bizim ayrılıklarımız en fazla 20 gün sürüyor. Başımıza 3 defa geldi. ilişkilerde aralarda tarışma olacak, fırtına olacak ki tuzu biberi olsun" dedi.

        6

        "SUYUNU ÇIKARTMAMAK LAZIM"

        Öte yandan, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferhat Göçer, şu ifadeleri kullandı:

        Bugün 25 yıllık sahne hayatımda baştan sona kadar bütün her şeyi hikaye şeklinde anlatarak gideceğim. Ben 18 senedir burada sahne alan birisi olarak küçük de bir sitem edeceğim. Harbiye Açıkhava sahnesine çıkıyorsanız işi amacından da saptırmamanız lazım. Burada; sen daha çok sattın, onun afişi daha büyüktü, o çok bilet sattı konularının şirazesi kaymaya başladı. Burası konser alanı, bizlerin dinleyenlerle buluştuğumuz yerlerden biri, bunun suyunu çıkartmamak lazım.

        7

        "REKABET DUYGUSUNUN ŞİRAZESİ KAYDI"

        Şu sıralar rap müziğinin yükseliyor ve pop müziğin sallanıyor olmasının bir nedeni de aramızdaki rekabet duygusunun şirazesinin kaymasından kaynaklanıyor. Bu da sanatçıların kendi aralarındaki tatlı rekabetin çizgiyi aşmasından oluyor. Genel olarak pop müziğinin, diğer tarzdaki şarkıların karşısında duramayacak kalitede müzik üretmemizin de etkisi var.

        8

        Altını çizerek söylüyorum; bakın kendimi de sayıyorum. Bu boşlukta da rap dünyası istifade etti. Güzel bir dayanışmayla birbirlerinin kliplerinde rol alarak ve görev üstelenerek, sosyal medyada birbirlerine destek oluyorlar. Bizim pop müzik dünyası olarak ders almamız gereken, örnek bir davranış içerisindeler. Kendilerini tebrik ediyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ