Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fulden Uras hastalığı nedir? Fulden Aras'a ne oldu? Fulden Uras hakkında

        Fulden Uras hastalığı nedir? Soruları magazin takipçileri tarafından merak konusu oldu. Uzun süredir kanser ile mücadele eden Fulden Uras hastalığının yeniden nüksetmesi sebebiyle bu sabah saatlerinde yeniden ameliyata alındı.

        FULDEN URAS'IN HASTALIĞI NEDİR?

        Bir röportajında 13 yaşından beri hastanelerden çıkmadığını dile getiren Fulden Uras kendisinde meme kanseri ve şeker hastalığı bulunduğunu dile getirmişti.

        FULDEN URAS'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

        Fulden Uras, yayınladığı video ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Uras, "Herkese merhaba, ben yarım saat sonra ameliyata gireceğim. Yine eski problem maalesef nüksetti ama bu sefer çok acılı geldi. Normalde yarın ameliyat olmayı bekliyordum. Sokağa çıkma yasağı bitsin diye... Biz gerekli izinlerimizi aldık. Hocamız da hastaneyi ayarladı. Ş uan tüm testlerim yapıldı. ameliyata gireceğim, Allah'ın izni ile sağlıkla çıkacağım. Çok mesaj atmışsınız. Hiçbirine dönemiyorum. Gerçekten çok çok ağrım var. Görüşmek üzere inşallah ameliyattan sonra. Bugün biraz zor geçebilir... Kardeşlerim bilgi verecektir size... Beni düşündüğünüz için, dualarınızda olduğum için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Benim de bayram kıyafetim bu bayram böyle oldu" dedi.

        REKLAM

        FULDEN URAS KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

        Fulden Uras 6 Haziran 1968 (51) yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

        Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. 1986'da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü.

        Kelebek hastalığı bulunan çocuklar için yardım kampanyası yürüten bir derneğin başkanlığını yapmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ