Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        21-22 Temmuz'da PSV ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gözler transfere dönmüş durumda. Üç gün sonra UEFA'ya kadro bildirimi yapacak olan sarı-kırmızılılar, bu tarihe kadar sol bek ve orta saha transferlerinden en azından birini tamamlamak istiyor.

        2

        Transfer çalışmaları Fatih Terim'in raporu doğrultusunda büyük titizlikle devam ederken sarı-kırmızılılardan ayrılacak oyuncular konusunda da gelişmeler yaşanıyor.

        3

        FALCAO'YA TALİP VAR

        Galatasaray'ın iki sezon önce büyük umutlarla renklerine bağladığı Radamel Falcao'ya transfer teklifi var!

        4

        Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre Al-Ittihad, Kolombiyalı yıldız için devreye girdi. Al-Nassr'ın Talisca ve Aboubakar'ı, Al-Hilal'in Moussa Marega'yı transfer etmesi sonrasında ezeli rekabette dünyaca ünlü bir yıldızı renklerine bağlamak istediği belirtildi.

        5

        Radamel Falcao'nun bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı kaydedilirken tek ilginin Suudi Arabistan kulübü tarafından gösterilmediğinin de altı çizildi.

        6

        ARJANTİN BASININA AÇIKLAMA YAPTI!

        Diğer yandan eski kulübü River Plate'le de anı anılan Falcao, Arjantin basınına açıklamalar yaptı. Ole'nin aktardığına göre sarı-kırmızılılarla 2022'ye kadar sözleşemsi bulunan Kolombiyalı yıldız River Plate'le ilgili soruyu "Bilmiyorum. Galatasaray'la sözleşmem devam ediyor. Bu tarz durumlarda yalnız hareket edemiyorsunuz. Biraz karışık bir konu" ifadelerini kullandı.

        7

        GEDSON'U O JOGO DUYURDU!

        Portekiz'de yayın yapan OJogo'nun haberine göre Galatasaray, Rui Costa'nın başkan seçilmesiyle birlikte Gedson Fernandes konusunda umutlandı.

        8

        Fatih Terim ile Rui Costa'nın yakın ilişkilerinin hatırlatıldığı haberde sarı-kırmızılıların Benfica'ya Gedson Fernandes için yaptığı teklifte iyileştirmeye gittiği belirtildi.

        9

        Galatasaray'ın Benfica'ya genç yıldız için 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 10 milyon Euro da satın alma opsiyonu sunduğu kaydedildi.

        10

        Jorge Jesus'un sezon öncesi kampta görmek istediği ve 3-4-3'ün sağında denediği Gedson Fernandes'in Galatasaray'a gitmek istediği daha önce Portekiz basınında yazılmıştı.

        11

        Benfica'da forma garantisinin olmaması ve yılda 300 bin Euro gibi bir ücret kazanmasının yanında Fatih Terim'in planlarında ana role sahip olması ve Galatasaray'ın 1,2 milyon Euro garanti ücret önermesi nedeniyle Gedson'un sarı-kırmızılı kulüpte forma giymek istediği vurgulanmıştı.

        12

        "STANCIU GALATASARAY'I İSTİYOR"

        Galatasaray'ın gündeminde yer alan Nicoale Stanciu konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Romanya'da yayın yapan Sport.Ru'nun haberine göre Galatasaray, yıldız futbolcu için Slavia Prag'a yeni bir teklif yaptı.

        13

        Daha önce 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli teklif eden sarı-kırmızılıların Stanciu için Çekya ekibine 6 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklif ettiği haberleştirildi.

        14

        Haberde Stanciu'nun, Gheorghe Hagi ve Galatasaray arasındaki ilişki nedeniyle sarı-kırmızılı kulüpte top koşturmak istediği kaydedildi.

        15

        SOL BEKTE EN CİDDİ ADAY PATRICK VAN AANHOLT

        Mario Rui transferinde umduğunu bulamayan Galatasaray rotasını Patrick van Aanholt'a çevirdi.

        16

        Alex Moreno için 2 milyon Euro kiralama bedeliyle bir teklif sunan sarı-kırmızılılar, Betis'in bonservis konusundaki inadını kıramadı.

        17

        İspanyol sol bekle anlaşıldığı kaydedilirken Real Betis'in oyuncusunu zorunlu satın alma opsiyonuyla elden çıkarmaya sıcak baktığı ve Galatasaray'ın bu teklifinin İspanyol ekibini tatmin etmediği kaydedildi.

        18

        Bonservisi elinde bulunan Ezgjan Alioski'ye de teklif götüren sarı-kırmızılılar, Makedonyalı futbolcunun 2 milyon Euro'dan fazla yıllık ücret istemesi nedeniyle Patrick van Aanholt'la masaya oturdu.

        19

        Galatasaray'ın bonservisi elinde bulunan Hollandalı yıldızla büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ