Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor! Kaan Ayhan ve Mert Müldür transfer edilecek mi? - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Lider Galatasaray sahada olduğu gibi transferde de gaza bastı! Transferde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar hesaplarını gelecek sezonu düşünerek de yapıyor.

        2

        Okan Buruk'un bu sezon 8+3 kuralında elinin zorlanması nedeniyle yerli oyunculara yönelen sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan transferiyle bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor.

        3

        Son yıllarda üç büyük kulübün de gözdesi haline gelen ve devre arasında Beşiktaş'ın da ilgisinin bulunduğu Kaan Ayhan için İtalya'ya çıkarma yapan sarı-kırmızılılar, A Milli oyuncuyu şampiyonluk yarışındaki rakibine kaptırmayı göze alamadı.

        4

        ZORUNLU DEĞİL, ŞARTLI SATIN ALMA

        FFP nedeniyle zorunlu satın alma maddesi koyamayan Galatasaray, Kaan Ayhan için Sassuolo'nun inadını da farklı formüllerle kırdı.

        5

        Sağ bek, stoper ve orta sahada görev yapabilen Kaan Ayhan için çeşitli maddelerin bulunduğu bir satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye sokan sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibiyle el sıkıştı ve Kaan'ı İstanbul'a getirdi.

        6

        3,5 YILLIK ANLAŞMA TAMAM

        Galatasaray ile 3,5 yıllık anlaşma sağlayan 28 yaşındaki oyuncu, sezonun ikinci yarısında 600 bin Euro garanti ücret alacak.

        7

        Kaan Ayhan'ın bonservisinin satın alınması durumunda ise sonraki sezonlardaki maaşı sırasıyla 1 milyon Euro, 1 milyon 250 bin Euro ve 1 milyon 350 bin Euro olacak.

        8

        "SABIRSIZIM"

        Önceki gece saatlerinde İstanbul'a gelen Kaan Ayhan "Ben de sizler gibi sabırsızım. İnşallah önümüzdeki günlerde yine görüşürüz. Şu an sözleşme hakkında bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

        9

        Milli futbolcu sağlık kontrollerinin ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

        10

        Victor Nelsson'da olduğu gibi Sacha Boey'e de şimdiden alternatif aramaya başlayan sarı-kırmızılılar, Mert Müldür için de Sassuolo ile masada...

        11

        Sakatlığı nedeniyle bu sezonun ilk yarısını kaçıran milli futbolcu için kıran kırana pazarlık yapan sarı-kırmızılıların Sassuolo'yla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

        12

        SIRA MERT'İ İKNAYA GELDİ

        Galatasaray'da sıra Sassuolo'dan sonra Mert Müldür'ü ikna etmeye geldi.

        13

        Geçen sezon Bayern Münih ve Arsenal gibi devlerin ilgisini çeken Mert Müldür'ün 23 yaşında Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

        14

        Marcao'nun satışı gibi Victor Nelsson ve Sacha Boey'in yükselen değerlerini örnek gösterecek olan sarı-kırmızılılar, Galatasaray'ın iyi bir vitrin olduğunun altını çizerek ikna etmek istiyor.

        15

        Sarı-kırmızılılar, Kaan gibi Mert Müldür'ü de renklerine bağlayarak hem sağ hem sol bek hem de stoper rotasyonunu genişletmenin yanında yerli kuralında da elini rahatlatmak istiyor.

        16

        NATHANIEL PHILLIPS'TE SON DURUM

        The Athletic'in haberine göre Galatasaray, Liverpool'un stoperi Nathaniel Phillips'i kadrosuna katmak isterken transferin, oyuncu kanadından geldiği öğrenildi.

        17

        Liverpool'da bu sezon sadece bir maçta forma giyebilen 25 yaşındaki oyuncunun menajeri, futbolcusunu Galatasaray'a önerdi, sarı-kırmızılılar ise bu öneriyi değerlendirmeye aldı.

        18

        Daha önce stoper bölgesine alınacak oyuncunun atletik özellikleriyle ön plana çıkan bir futbolcu olmasını isteyen Buruk'un kararına göre bu transferde hareket edilecek.