Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Torrent sıkıntısı! İstifa yok, tazminat var - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig’de son olarak Sivasspor’a evinde 3-2 yenilerek 2 maçlık seriyi sonlandıran Galatasaray’da teknik direktör Dominic Torrent’in kadro tercihleri tartışılıyor.

        Sarı-Kırmızılı kulüpteki 4. ayını geçiren İspanyol antrenör, henüz takımına istikrarlı şekilde iyi futbol oynatabilmiş değil… Maçtan sonraki basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu kaostan etkilendiklerini ifade eden Torrent, kalan 3 hafta öncesi oldukça stresli görünüyor.

        İSTİFA ETMEYECEK

        Mevcut Başkan adaylarından hiçbirinin kendisiyle yola devam etmeyeceğini bilen tecrübeli çalıştırıcının istifa gibi bir düşüncesinin asla olmadığı ortaya çıktı. Gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Torrent, 1.5 milyon Euro’yu da cebine koyacak. İspanyol teknik adamla yolların ayrılması durumunda ise Sarı-Kırmızılılar, yardımcılarıyla birlikte Torrent’e yaklaşık 2.3 milyon Euro tazminat ödeyecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ