Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da üç futbolcu Niğde Anadolu FK'ya kiralandı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray geçen aylarda ortaklık kurulan Niğde Anadolu FK'ya ilk transferlerini yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün altyapısında yetişen Yiğit Demir, Eren Aydın ve Atalay Yıldırım, Niğde Anadolu FK'ya kiralandı.

        Kanatlar ve santrfor bölgesinde forma giyen Atalay Yıldırım daha önce 24 Erzincanspor ile Zonguldak Kömürspor'da da top koşturmuştu. 19 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Geçen sezon ve bu sezon Galatasaray U19 Takımı'nda gösterdiği performansla dikkat çeken Yiğit Demir ise stoper bölgesinde görev yapıyor. Genç savunmacının Galatasaray ile 2025-26 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Geçen sezon U19 Süper Lig'de oynadığı 19 maça 20 gol sığdıran ve sezonu 22 maçta 23 gol 6 asistle tamamlayan Eren Aydın ise ağır bir sakatlık geçirdikten sonra sahalara dönmüş ancak eski formunu sergileyememişti. Bu sezon U19'da 8 maçta forma giyen Eren Aydın 2 gol atarken U19 Milli Takımı'na da davet edildi ve ay-yıldızlı formayı 7 maçta terletti. Genç golcünün Galatasaray ile 2023-24 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

        2. Lig Kırmızı Grup'un ilk yarısını tek galibiyetle kapatan Niğde Anadolu FK ayrıca bir dönem Galatasaray altyapısında top koşturan sağ bek Emirhan Civelek ile Metehan Mertöz'ü de renklerine bağladı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ