Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! 6 ve 8 numara yolda
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün gece kaleci Inaki Pena'ya resmi imzayı attıran sarı-kırmızılılar, forvet transferi için ise Bafetimbi Gomis'i bekliyor. Aslan'da orta sahaya takviye konusunda ise 2 yıldızda geri sayım var. İşte Galatasaray'dan son dakika gelişmeleri...
Kaledeki sorunu çözen sarı-kırmızılılar, forvet için de Bafetimbi Gomis'te resmi imza için beklemeye başladı.
Sarı-kırmızılılarla yeniden anlaşmaya varan 36 yaşındaki forvet, 2018'deki şampiyonlukta gol kralı olarak büyük rol oynamıştı.
3,5 yıl aradan sonra takıma dönen Gomis'in Alanyaspor maçında sahada olması beklenirken gözler orta saha takviyelerine çevrildi.
PULGAR GELİYOR
Sezon geride kalan bölümünde 6 numara noktasında sıkıntı yaşayan Galatasaray, bu bölgedeki sorunu çözmek üzere.
İtalya'da Fiorentina'da forma giyen Erick Pulgar için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, 1-2 gün içerisinde bu transferi resmen duyuracak.
28 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonunun da Galatasaray'da olacağı ifade edildi.
Orta sahaya dinamizm getirmesi beklenen Pulgar, savaşçı oyunuyla Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Felipe Melo'ya benzetiliyor.
GEDSON İÇİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Galatasaray'ın orta için bir diğer planı ise sezon başında da olduğu gibi Gedson Fernandes...
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray tişörtüyle idman yaptığı fotoğrafı paylaşan Fernandes için taraftarlar da heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.
Benfica ile yapılan görüşmelerde zorunlu satın alma maddesi konusunda anlaşmazlık yaşansa da bu problem ortadan kaldırıldı.
Yıldız oyuncu için tek sorun olarak yabancı kontenjanı kalırken bir oyuncunun kontratının askıya alınıp bu transferin kısa süre içinde noktalanması bekleniyor.
MOSTAFA'YA TALİP VAR!
Galatasaray'dan Luyindama'yı kiralayan Al Taawon kulübü, bir yıldıza daha talip oldu.
Arabistan ekibi, sarı-kırmızılıların golcüsü Mostafa Mohamed için de devreye girdi.
Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır'la yarı finale çıkan Mohamed'in bonservisi aralık ayında alınmıştı.
Torrent ile durum değerlendirmesi yapacak olan yönetimin rakamın tatmin edici olması haline bu transfere sıcak bakabileceği bildirildi.