Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de şampiyonluktan başka hedeflerinin olmadığını dile getiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün Avusturya kampında Başkan Dursun Özbek’le bir araya geldi.

        2

        Başkanla transfer konusunu da konuşan Buruk, takımın çalışma azminden memnun olduğunu ifade etti.

        3

        Daha önce yapılan görüşmede 6,8 ve 10 numaranın yanı sıra 1 forvet ve her iki kanatta da oynayabilecek bir oyuncu takviyesi yapılması gerektiğini raporunda belirten genç teknik adam, 5 Ağustos’ta başlayacak lig için önceliğin orta saha olması gerektiğini yineledi.

        4

        Ancak kulübün mali durumu nedeniyle transfer konusunda ince eleyip sık dokuyan yönetim, oyuncu fiyatlarının biraz daha düşmesini bekliyor.

        5

        İstenilen bölgelere takviye geleceğinin garantisini veren Başkan Özbek, kulübün geleceğini de düşünerek transferde rota çizdiklerini ifade etti.

        6

        Haziran ve Temmuz aylarında kulüplerin ve menajerlerin yüksek fiyattan oyuncu satışı yaptığını bilen Başkan Özbek’in Ağustos ayında istenilen oyuncuların daha uygun maliyetle imzayı atacağını düşünüyor.

        7

        Takımının lige en iyi şekilde hazırlandığını ifade eden Okan Buruk’un ise transferlerin gecikmesi durumunda bile lige iyi bir giriş yapacaklarına inancının tam olduğunu bildirdiği öğrenildi.

        8

        Başkan’ın güven veren konuşmasının ardından Okan hocanın istediği bölgelere en uygun transferlerin yapılacağının memnuniyetiyle sabırlı davrandığı bildirildi.

        9

        SEFEROVİC ÇOK YAKIN

        Mbaye Diagne’yi Fatih Karagümrük’e gönderen Cimbom yeni forvetine artık çok yakın…

        10

        Uzun süredir peşinden koştuğu Haris Seferovic konusunda futbolcuyu ikna eden Sarı-Kırmızılılar, Benfica ile de görüşmelerde sona geldi.

        11

        Portekiz ekibinden 30 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Özbek yönetiminin anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ