Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor...

        2

        DİAGNE'NİN SATIŞI BEKLENİYOR

        Habertürk Spor'un edindiği bilgilere göre; Mbaye Diagne'nin satışını bekleyen ve transferde kaynak yaratmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı yönetim, iki orta saha ve bir forvet transferi yapacak.

        3

        Geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve rekor kırarak gol kralı olan Senegalli oyuncu, Avrupa’nın 5 büyük liginden birinde forma giymek istediğini açıklamış ve menajerinin Arap kulüpleriyle olan görüşmeleri yarım kalmıştı.

        4

        Diagne'yi kesin olarak elden çıkaracak olan yönetim, Finansal Fair Play anlaşması çerçevesinde kaynak yaratmak zorunda. Transfer ettiği 5 oyuncuya bonservis bedeli ödemeyen sarı-kırmızılılar, Fernando'nun satışıyla Luyindama'nın açığını kapamış ve artı-eksi dengesinde kafa kafaya gelmişti.

        5

        İSMİ SIR GİBİ SAKLANAN FORVET

        Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray yönetimi forvet transferi için çok gizli bir operasyon yürütüyor.

        6

        Alınan bilgilere göre; Şampiyonlar Ligi'nde elini güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, ismi sır gibi saklanan bir golcünün peşinde...

        7

        Yönetimin 'taraftarı heyecanlandıracak bir yıldız' olarak belirttiği oyuncunun transferi için tüm imkanlar seferber edilecek. Öte yandan bu golcü oyuncunun adının daha önce Galatasaray'la hiç anılmadığı öğrenildi.

        8

        ORTA SAHAYA KİM GELECECEK?

        Fernando ve Ndiaye'nin takımdan ayrılmasıyla birlikte 2 orta saha transferi yapacak olan Galatasaray'da ilk hedef Manuel Fernandes.

        9

        Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Portekizli futbolcuyu teknik direktör Fatih Terim'in de istediği ve şartların oluşması durumunda transferin gerçekleşeceği belirtildi.

        10

        Orta saha transferinde adı geçen bir diğer isim ise Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve bonservisi elinde olan Mehmet Topal.

        11

        Öte yandan Brezilya basını, Galatasaray'ın Josef de Souza'yı transfer etmek istediği belirtmiş, Portekiz medyası ise Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Fejsa'ya Galatasaray'ın da talip olduğunu yazmıştı.

        12

        Son olarak İngiltere'den gelen haberlere göre; Galatasaray'ın Jean Michael Seri için yaptığı teklif ortaya çıktı. Fulham'a kiralama bedeli olarak 2,5 milyon Euro öneren Galatasaray'ın oyuncuya ise 1,5 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

        13

        BANEGA TRANSFERİ ZORA GİRDİ

        Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Ever Banega transferinin zora girdiği öğrenildi. Galatasaray her ne kadar bu transferde bekleyeme geçmiş olsa da Sevilla, Arjantinli oyuncuyu bırak istemiyor!

        14

        EMRE MOR TRANSFERİNDE SON DURUM

        Emre Mor'un transferinde ise çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

        15

        Galatasaray'ın Emre Mor'un transferi için Celta Vigo ile 'Bir sonraki satıştan yüzde 40 pay' karşılığında anlaşmaya vardığı ancak daha sonra İspanyol kulübünün 1,5 milyon Euro istediği öne sürüldü!

        16

        Fatih Terim'in de sıcak baktığı Emre Mor için beklemeye geçen Galatasaray, oyuncuyu istediği şartlarda kadrosuna katmayı hedefliyor.

        17

        Öte yandan Emre Mor’un menajerlik şirketi, "Emre 3 milyon euro maaş ve 1.5 milyon euro imza parası istedi. Bizi aradan çıkarmaya çalışıyorlar. Mahmekeye gideceğiz" açıklamasını yaptı. Emre bu haberler üzerine, "Ben paraya önem vermem" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ