Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Fenerbahçe maçı muhtemel 11'i! Fenerbahçe Galatsaray maçı kadrosu belli oldu mu? - Spor Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkıyor. 20.30'da başlayacak dev derbiyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Fenerbahçe derbisi Fatih Terim’in ayrılığının ardından göreve getirilen teknik direktör Domenec Torrent’in de geleceğini belirleyecek.

        3

        30 Nisan’da yapılacak seçimde göreve gelecek olan iki aday Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu şu an için Dominik Torrent’le çalışmayı düşünmüyor.

        4

        Ancak İspanyol teknik adamın Fenerbahçe derbisini kazanması ve sonraki haftalarda takımına iyi futbol oynatarak galibiyetlere devam etmesi durumunda, yeni yönetimin Torrent’e gelecek sezonda da şans verebileceği öğrenildi.

        5

        KEREM’İN DURUMU ISINMADA BELLİ OLACAK

        Süper Lig’de bu akşam Kadıköy deplasmanına çıkacak olan Galatasaray‘da hafif sakatlığı bulunan Kerem Aktürkoğlu‘nun durumu maç saatinde belli olacak.

        6

        Karşılaşma öncesi yapılan ısınma çalışmalarında kendisini deneyecek olan Kerem, kasığında ciddi bir ağrı hissetmezse derbiye ilk 11’de başlayacak. Ancak derbide erken bir değişikliğe gitmek istemeyen teknik direktör Dominic Torrent, ısınma sırasında ağrı hissetmesi durumunda Kerem’i riske etmeyecek.