Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA! Galatasaray Sivasspor maç yorumları: Tuzağı kim kurdu? - Spor haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        SERDAR ALİ ÇELİKLER: En iyi Terim biliyor ki takımı iyi futbol oynamıyor... En iyi Terim biliyor ki sistem işlemiyor. En iyi Terim biliyor ki Onyekuru - Muhammed ile gidiyor takım. Başakşehir'e - Fener'e Kasımpaşa'ya ve Erzurum'a atılan goller bireysel beceriler ile geldi. Bu maçta da bireysel bir beceri golü geldi.

        2

        En iyi Terim'in oyuncularında görülüyor ki takım gergin. Kerem Aktürkoğlu'nun bile eli kolu sürekli havada. Hep itirazda, çıkan Sivaslı oyuncuya konuşmakta.. Daha dün gelmiş bir oyuncunun hali bile Florya'daki psikolojik durumu çok net ortaya koyuyor.

        3

        Terim gergin. Onun gerginliği, takımının ve oyununun durumunu hepimizden iyi bilmesi. Bakıyor ve "Olmuyor" diyor. Terim gerilim sever. Ama acaba bu takım, gerilime uygun bir takım mı onu düşünmesi lazım.

        4

        MEHMET DEMİRKOL: Terim’in oyuncu tercihlerinin hafta içi oynanan kötü oyunun yanı sıra rakiple de ilgili olduğu kesin. Sivas’la salt fiziksel mücadeleye girip Etebo’yu geride tek merkez kesici olarak bıraktığınızda size sorun çıkarması büyük ihtimal. Bu yüzden Taylan-Belhanda ikilisiyle topa sahip olup geniş alanda hücum etmeyi planladı.

        5

        Beklerini çıkardı. Onyekuru ve Babel’i, Falcao’ya yakınlaştırdı. Defansif anlamda da Fajr ve Ziya’nın öndeki üçlüyle özellikle de Gradel’le, onun da Hakan Arslan’la bağlantısını kesmek istedi. Aslında bunları başardı ama sakarlıklara çare bulunamadı.

        6

        2 golün Rıza Çalımbay’ı sadece karşı presteki başarı sebebiyle memnun ettiğini ama istediği oyunu göremediğini düşünüyorum. Terim ise muhtemelen istediği her şeyi sahada gördü ama skoru alamadı.

        7

        AHMET ÇAKAR: Yapılan amatörce defans hataları ve kaçan goller belki de Galatasaray'ı şampiyonluk yarışında dezavantajlı hale getirdi. Çünkü iki tane mütevazı takıma karşı 5 puanlık kayıp ligin bitimine az haftalar kala kabul edilebilir gibi değil.

        8

        Ankaragücü maçında hakem yanlışları vardı ama dün gece Ali Şansalan kötü maç yönetti diyemem. Hatalar yaptı, örneğin; karna çarpan topu el verip frikik kullandırdı. Bir-iki faulde de hata yaptı ama oyunun genelinde Sivas'ı ya da kendini ezdirdi diyemem.

        9

        Verilen penaltı yüzde yüz doğru bir karar. Oyun esnasında mesafe çok kısa olduğu için görülmeyebilir. VAR daveti doğruydu ve bu davet sonucu çalınan penaltı yüzde 100 doğruydu. Zira mesafe çok yakın olmasına rağmen Sivassporlu Uğur'un eli topa gidiyor. Yani kasıt var.

        10

        ŞANSAL BÜYÜKA: Tuzağı kim kurdu? Fatih hoca her fırsatta “tuzaklar” diyor ya, bu defa “tuzak” kendi ekibinden geldi. Hem de Galatasaray’ın tam baskıyı kurduğu, golü aradığı dakikalarda... Bir değil, iki defa…

        11

        Galatasaray‘ın bu kadar baskılı oynayıp, bu kadar gol kaçırıp, berabere kaldığı bir maçı uzun zamandır hatırlamıyorum. Onyekuru'nun bile sadece ilk yarıda 3 gol atabileceği bir maçı, sayısız fırsatı kaçırıp kazanamıyorsan bir sorun var demektir.

        12

        Sivas kalecisi Ali Şaşal‘a da tebriğin üstünde bir şey söylemek lazım... Olağanüstü oynadı. Son dakikalarda kırmızı kart gören Gradel, savunmanın bir başka kahramanı Robin Yalçın mükemmeldi. Galatasaray önce Ankaragücü yenilgisi, ardından yarım takım Sivas karşısındaki beraberliği ile 3 günde 5 puan kaybetti.

        13

        Başkan Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçının sonucunu “rahmani mi, şeytani mi” diye başkalarına fatura etmişti. Peki bu sonuca ne diyeceğiz; rahmani mi, şeytani mi? Galatasaray’ın gerçekleri görmeye ihtiyacı var.

        14

        BÜLENT TİMURLENK: G.Saray'da şampiyonluğa oynayan kadro havası yok. Teknik direktörünün ve kaptanının kontratı sona eriyor, yenileyen yok. Belhanda yolcu olduğunu biliyor, ilk 11'de… Yeni başkan adayları kötü fotoşoplarla yönetim kadrolarını sosyal medyada sergiliyorlar.

        15

        Albayrak da çok bağırınca icraat olduğunu sanıyor… Ali Şaşal'ın 90+7'deki kurtarışları oyunun doğrusu, işini son dakikaya bırakan G.Saray'ın büyük yanlışıydı. "Bu" Galatasaray şampiyon olamaz, yarışa devam için "Bir başka Galatasaray" çıkarmalılar Florya'dan…

        19

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ